Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Věděl to Bolt? V Riu skončil v posteli vdovy po drogovém dealerovi!

Autor: ps

Je jí teprve dvacet let, ale svojí minulostí se rozhodně chlubit nemůže. Jady Duarte, v jejíž posteli po oslavách devátého olympijského zlata skončil fenomenální sprinter Usain Bolt (30), je totiž vdovou po brazilském drogovém dealerovi. Zastřelila ho policie!

Intimní obrázky, jak Bolt leží s Jady v posteli, kde se objímají po dlouhé vášnivé noci, obletěly během pár vteřin celou planetu. Jenže věděl jamajský sprinter, kdo mu dělá společnost? Jestli to netušil, teď se musí hodně divit. A možná i bát!

Jde o holku dealera zvaného » Dina Teror«, který ještě když byl naživu, patřil k notoricky známým drogovým magnátům více než šestimilionového brazilského velkoměsta. Policie jeho zabitím rázně ukončila vládu teroru v jeho chudinské čtvrti, kde převládalo mučení a byly zde spáchány dvě vraždy mladých dívek.

Durate má ve svých dvaceti letech dvě děti s dnes už mrtvým mužem zvaným Douglas Donato Pereira. Tento gangster v Riu ovládal čtvrť zvanou Faz Quem Quer. Po ztrátě svého nebezpečného manžela měla Jady prohlásit: „Doufám, že se spolu potkáme v nebi.“

Pro Bolta, jenž oznámil, že na olympiádě už nejspíš nebude startovat, budou následující dny a možná i měsíce zajímavým obdobím. Doma bude muset své přítelkyni, s níž by měl oficiálně být dva roky, vysvětlovat, s kým se válel v posteli. Sám pak jistě popřemýšlí, do čeho se to zapletl. Jako známá tvář může být docela na ráně! Navíc kdo ví, zda je podobná žena z lékařského hlediska v pořádku…

Bolta to s Jady očividně bavilo.
Bolta to s Jady očividně bavilo.