Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Svět sexy Vaidišové se mění: Tenis je na druhé koleji, vedou bikiny!

Autor: ps

Tenis už pro ni není svět, který ji ovládá. Tenistka Nicole Vaidišová (27), která kvůli zraněním už dvakrát ukončila kariéru, se chce životem jen bavit. Hodně cestuje, baví se, poznává to, co jí v nabitém sportovním programu chybělo. Teď k ní místo rakety patří spíše bikiny.

V posledních týdnech jsme mohli vidět Nicole všude, jen ne v Česku. Procestovala Itálii, ani neměla čas omrknout svého milého golfistu Daniela Suchana na prestižní akci European Tour doma v Praze.

Teď se vrátila a jedna z prvních věcí, kterou se musela pochlubit, byly bikiny. V těch poslední dobou vídáme Vaidišovou daleko častěji, než s raketou v ruce. Pánskému oku to rozhodně lahodí! „Užívám si poslední letní dny v Praze. Je čas skočit do bazénu,“ připsala k vyzývavé fotce.

Po napěchovaném programu, jaký tenisté a tenistky v průběhu sezony mají, si může konečně dělat, co chce. Na WTA má vyděláno téměř tři miliony dolarů (asi 68 milionů korun), takže jí vůbec nic nebrání rozletět se do světa. „Program jsem měla nastavený na celý rok dopředu, kdežto teď se můžu rozhodovat, kam chci jet, co chci dělat. Je to velký rozdíl,“ řekla Vaidišová pro web tenisportal.cz.

Přesto si Nicole musí dávat pozor, stále doléčuje výrůstky v patě, které při námaze hodně bolí. „Strávila jsem spoustu času u lékařů a na rehabilitacích. Zkoušeli jsme různé nové věci, ale nic nepomáhalo. Bohužel to došlo do stádia, kdy jsem si řekla dost! Už jsem nechtěla tělo vystavovat dalšímu ozařování, operacím apod.,“ vysvětlila bývalá světová sedmička.

A tak bude Nicole dál na očích, jen ne ušpiněná od antuky, ale v sexy pózách rozdráždí mužské chtíče. Těšíme se!

Vaidišová si chce v Česku užít poslední letní dny.
Vaidišová si chce v Česku užít poslední letní dny.