Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zlitý a sexy! Dámy, pozor, polonahého Jaromíra Jágra teď můžete mít doma

Autor: Michal Kuchta

Na obřích billboardech rajcoval dámy vyzývavým pohledem už od dubna, teď ale Jaromír Jágr (44) ještě přitvrdil. Ve smyslném kalendáři se dokonce svlékl do půl těla!

 Každá jeho obdivovatelka tak bude moct mít svého Jardu přímo doma na zdi, a to hned ve dvanácti různých provedeních. Zatraceně sexy fotky neoholeného drsňáka nafocené v dubnu pro kampaň Klenoty Aurum se totiž natolik povedly, že hvězda Floridy Panthers posvětila i vydání svého prvního kalendáře! A ten včera šampaňským slavnostně pokřtila jeho krásná přítelkyně Veronika (25).

"Já šperky nikdy nekupuju jen tak, vždycky musí mít nějaký význam. Jinak to nemá smysl,“ popsal svůj vztah k »ozdobám« sám legendární plejer s vizáží kovboje, jenž by se mohl z fleku živit jako model. Jenže tam se špatně počítají rekordy…

Jágr křtil kalendář s odvážnou fotkou pro červen. Ten mám doma celý rok, smála se Kopřivová
Video se připravuje ...

Nahý bohém

Je ale ve hvězdách, jak dlouho v předsíních a obývácích vydrží po Novém roce ty správné úvodní měsíce. Dívky všeho věku určitě budou horlivě listovat až na vysněný »červen «!

Ve výstroji totiž znají » Džegra « všichni zpaměti, jenže polonahého a ověšeného klenoty ho spatřilo jen pár vyvolených. „Já ani netušil, že mě v téhle pozici vyfotí, chtěl jsem si jen odpočinout. A byla z toho parádní fotka,“ smál se Jágr. A právě šestý měsíc, kde jeho mužnou hruď halí jen kožený šperk, tak pro fanynky bude tím osudovým.

Jágr o přípravě: Jsem člověk, který nikdy není spokojený
Video se připravuje ...