Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Plíškovou po finále opěvoval přítel Hrdlička. Moje šampionka, brzy budeš jednička, napsal

Autor: bko

Ve finále US Open jí vítězství těsně uniklo, přesto sbírala gratulace ze všech stran. Tenistka Karolína Plíšková oslnila svým vystoupením na posledním grandslamovém turnaji, na kterém ji zastavila až po třísetové bitvě nastávající světová jednička Angelique Kerberová. Ale nebylo proč smutnit. Její přítel Michal Hrdlička poslal láskyplný vzkaz, ve kterém jí prorokuje velkou budoucnost.

Dohromady se dali na konci minulého roku a Karolína Plíšková zatím tento vztah po tenisové stránce prospívá – po boku Hrdličky jen kvete. Po olympiádě, kterou vynechala kvůli obavám z viru zika, se rozjela k neuvěřitelné jízdě. Nejdříve vyhrála prestižní turnaj v Cincinnati, kde byl sportovní moderátor jedním z prvních gratulantů přímo na kurtu, když porazila právě Kerberovou a oddálila její nástup na první místo.

A pak přišlo US Open. Na cestě do finále Plíšková smetla obě obávané sestry Williamsovy a zastavit ji dokázala až v odvetě Kerberová. Pro Hrdličku však zůstala jeho Karolína vítězkou i tak. „Moje šampionka! Jsem pyšnej. Díky, že jsem mohl být u toho. Brzy no.1!“ prorokoval na Twitteru Plíškové, která se posune na šesté místo ve světovém žebříčku a připojil fotografii společného polibku.

Kvůli pracovním povinnostem tentokrát Hrdlička, který má dítě z předchozího vztahu s Lucií Borhyovou , v New Yorku být nemohl. Moderoval totiž studio u zápasu anglické Premier League. Finále však bedlivě sledoval na dálku a následně pak na Twitteru vůbec poprvé publikoval fotografii s momentálně nejlepší českou tenistkou.

Karolína Plíšková slaví se svým koučem Jiřím Vaňkem triumf na turnaji v Cincinnati. Nechyběl u toho ani ani její přítel Michal Hrdlička (vpravo). Na finále US Open ale dorazit nemohl.
Karolína Plíšková slaví se svým koučem Jiřím Vaňkem triumf na turnaji v Cincinnati. Nechyběl u toho ani ani její přítel Michal Hrdlička (vpravo). Na finále US Open ale dorazit nemohl.

Co o úspěchu Plíškové řekly Navrátilová a Kvitová ? Více čtěte zde>>>