Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Krásná Kiki do toho praští taky! Po svatbě exparťačky Maki se vdává i Kolocová

Autor: Ivana Jakoubková

Kdo by to byl řekl? Loni bouřlivý rozchod, letos dvě svatby. A skoro současně! Osudy někdejších velkých kamarádek a beachvolejbalových parťaček Kiki a Maki jsou i po hodně propíraném rozpadu úspěšného páru svým způsobem spojené. Po Markétě Slukové, která před pár dny řekla ANO svému trenérovi Simonu Nauschovi, se vdává i Kristýna Kolocová.

Byly kamarádky na celý život. Kdysi spolu seděly ve školní lavici, sbíraly spolu úspěchy v plážovém volejbalu a během olympiády v Londýně, kde skončily páté, okouzlily celý národ. Z Kristýny Kolocové a Markéty Slukové se stalo populární duo a ze zdrobnělin jejich křestních jmen zavedená značka Kiki a Maki.

Beachvolejbalistky společně plánovaly i olympiádu v Riu de Janeiro a pak možná ve stejnou dobu i mateřskou pauzu. Od loňského léta je ale všechno jinak. Sportovní cesty Kolocové a Slukové se rozešly a velké kamarádství je pryč.

FOTO: Krásná nevěsta Maki! Tyto romantické fotky ze svatby Slukové jste ještě neviděli »

Kdysi si také slíbily vzájemnou účast na svatbě, ale i z toho sešlo. Něco společného ale znesvářeným bývalým spoluhráčkám přece jen zůstalo: termín veselky. „Řekla jsem ANO muži svého života,“ svěřila Sluková fanouškům na sociálních sítích a přidala i pár fotek ze svatebního dne.

Obřad se odehrál v Jasperu ve Spojených státech, v jogínském centru, kam tým jezdívá. „Jsem tak šťastná, že jsem si mohla vzít úžasného muže a být v tomto speciálním a nezapomenutelném momentu se svými nejbližšími,“ napsala Markéta, z níž je teď paní Nauschová. Na svatbě samozřejmě nechyběla ani její nová partnerka Barbora Hermannová .

Operované pravé rameno Kolocové už zvládne i cvičení s medicinbalem
Operované pravé rameno Kolocové už zvládne i cvičení s medicinbalem

Kiki: Rozlučku mám za sebou

A vida! Teď do toho hodlá praštit i Kiki!  „Už se nám to blíží, rozlučku mám za sebou,“ pochlubila se na sociálních sítích Kolocová. „Lepší jsem si nemohla přát. Děkuju sestřičce i holkám, bylo to nezapomenutelný,“ ocenila.

Fanouškům i svému nastávajícímu pak ještě zazpívala. „Tady je kousek písničky pro mého Martínka, abyste se pobavili i vy,“ napsala k videu, na němž se šerpou s nápisem Budoucí nevěsta a závojem na hlavě pěje písničku od Heidi Janků „Jen já, jen já, jsem princezna tvá.“

Je to celé jen náhoda? Nebo byly obě svatby naplánovány s tak velkým předstihem? Zdá se, že Kiki a Maki toho mají společného víc, než myslely.