Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tenis nechala plavat, skončila v Dubaji: Polonahá Vaidišová provokuje šejky!

Autor: ps

Neradno si s nimi zahrávat, ale bývalá tenistka Nicole Vaidišová (27) jistě ví, co dělá. V Dubaji provokuje místní šejky sexy fotkami v plavkách, navíc si podmanila celou pláž Cabana. Měla by se ale mít trochu na pozoru, za takové »úlovky« místní nabízí i desítky velbloudů!

V Česku už se denní teploty dostaly pod 20 stupňů, tak neváhala, sbalila si kufr a odletěla za teplem do vyhřáté Dubaje. Vaidišová tráví volný čas, kterého má po odstoupení z tenisové scény opravdu hodně, hlavně u bazénu.

Tedy tam, kde ji mohou hravě sledovat nechutně bohatí šejkové. A co na to bývalá světová sedmička? Producíruje se v sexy bikinách, provokuje na sociálních sítích, kam umísťuje polonahé fotky. Prostě, život mimo sport si nesmírně užívá!

Nicole je v bikinách neodolatelná.
Nicole je v bikinách neodolatelná.

„Možná nebudu královna ze zámku, ale beru to, že momentálně jsem královnou Cabana beach,“ pochlubila se bývalá manželka Radka Štěpánka . Samozřejmě neodhalila, s kým ve Spojených arabských emirátech dovádí, ale vypadá naprosto spokojeně.

Tak jen pozor, aby nemusela odolávat nátlakům některého z šejků, který by ji chtěl vyměnit za velbloudy. Nebyla by to úplně rovnocenná náhrada!