Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tohle je u Hamiltona v klidu! Pilot F1 odhalil veřejnosti svoji magickou velikost

Autor: ps

Na kterou si ukáže, tu může mít. Pilot formule 1 Lewis Hamilton (31) už několikrát dokázal, že je lamačem dívčích srdcí. Motají se kolem něho ty nejkrásnější modelky světa, fanynky po něm šílí, tak jim poslal takovou »přirozenou« fotku. Ale co se mu to tam dole rýsuje za banán?

Měří pouhých 174 centimetrů, čímž Hamilton za evropským průměrem zaostává zhruba o 6 centimetrů. Není to žádný velikán, ale podle obrázku, který unikl z jeho Snapchatu, je jasné, kam se Britovy centimetry přesunuly. Co se  Toho obra, co se mu dme z tepláků, mu může kdejaký muž závidět!

Otázka je, jestli tenhle »materiál« ocení také ženy. Ovšem vlna reakcí pod zveřejněnou fotkou mluví zcela jasně. „Už vím, kam si Lewis schovává ponožky,“ stojí v jednom vtipném příspěvku. „Myslím si, že tahle fotka dnes vyloudila na tváři úsměv nejedné ženě,“ napsala rozjařená fanynka.

Přitom Hamilton myslel všechno dobře. V jednom luxusním malajsijském hotelu si stoupnul před zrcadlo, před nímž se chtěl veřejnosti pochlubit, jak vypracovanou postavu má. Ale stala se taková malá nehoda. Nevšiml si, že má na teplácích obrys svého přirození. No co, jistě je na své parametry hrdý a stydět se nebude. Jen musí očekávat, že mu ještě přibude několik tisíc fanynek…

Takhle nečekaně Hamilton potěšil své fanynky.
Takhle nečekaně Hamilton potěšil své fanynky.