Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Jágr s Veronikou v noci v kabině Floridy. Mám moc velkou pr***, smál se

Autor: Tomáš Pokorný

Zvyk je železná košile, Jaromír Jágr (44) proto zase dře na Floridě po nocích. Láska Veronika (25) je mu v patách, vše natáčí na mobil, a tak nechala fanoušky nahlédnout do zákulisí.

Před večerním tréninkem v opuštěné hale se » Džegr « nejdříve nadlábne. Páteční večeře čítá několik jídel, všechny mají jedno společné – krevety! „Dneska jsme měli oba velký oči. Aspoň nemusím zítra dělat oběd,“ komentuje Veronika nesnědené zbytky. Střih!

Veronika Kopřiovová si umí poradit i s bruslemi
Veronika Kopřiovová si umí poradit i s bruslemi

Jsme v kabině Panterů. „Tak, lásko, kde máš svoje místečko?“ ptá se Jaromíra, který s brašnou přes rameno míří do rohu potemnělé a liduprázdné místnosti. „Tady máš svoje místečko, jako ve školce,“ hlaholí jeho milá.

„Já mám ale dvě místa, protože mám tak velkou pr*el, že bych se na jedno nevešel,“ reaguje Jágr a ukazuje na dvě sedačky.

Veronika rozverně zahučí a jde si nazouvat brusle. S Jardou se půjde sklouznout na led. „To jsem zvědav, kdo jí bude ty brusle zavazovat,“ ptá se Jágr do kamery. „Já sama,“ odpovídá Verča. „Jo? To doufám,“ ukončuje č. 68 veselou debatu. Inu, co se škádlívá, rádo se mívá...