Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Sparťan Kadlec má srdce! Fanynce nadělil dárek k narozeninám přímo na stadionu

Autor: med

Napěchované smlouvy, drahé luxusní vozy, spousta tetování a takto bychom mohli pokračovat. Nicméně i tak vypadá prototyp moderního fotbalisty současné doby. Najdou se však tací, kteří i přes tohle všechno stále myslí na své vlastní fanoušky. Jedním z nich je i útočník Sparty Václav Kadlec, který po utkání s Jihlavou vyslyšel přání své malinké fanynky.

Po návratu z Dánska stihl 24letý útočník za Spartu v sedmi zápasech tři branky. Naposledy o sobě dal vědět v utkání Evropské ligy proti italskému Interu Milán, kterému vstřelil dva góly. V neděli se v zápase s Jihlavou blýskl také, avšak trochu jiným způsobem, než je u něj zvykem.

Gól Vysočině nedal, přesto bude útočník Václav Kadlec po výhře 3:0 za hrdinu. „Čtvrtka - 5 korun, fixa a pastelky - 30 korun, dostat dres - však vy víte…,“ trefně popsala Sparta na svém Twitteru dvě fotografie, na kterých je vidět Kadlec a malá fanynka, která držela transparent: „Káco, dáš mi po zápase dres, prosím? PS. Ve čtvrtek mám narozky!“

Sparťan Kadlec má srdce! Fanynce nadělil dárek k narozeninám přímo na stadionu
Video se připravuje ...

Letní posila za 73 milionů korun přání sympaticky vyhověla a dres fanynce ochotně po utkání přišla věnovat. Prokázalo se, že kousek srdce v českém fotbale přeci jenom ještě pořád je.

Malá fanynka se vzkazem pro Václava Kadlece
Malá fanynka se vzkazem pro Václava Kadlece