Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Strach o Škrtela, Stocha a další hvězdy! Letadlo Fenerbahce muselo nouzově přistát

Autor: iSport.cz

Momenty hrůzy zažily hvězdy tureckého klubu Fenerbahce Istanbul na cestě do Manchesteru, kde je ve čtvrtek čeká zápas Ligy mistrů na Old Trafford. Letadlo které vezlo bývalé spoluhráče českého fotbalisty Michala Kadlece, muselo po srážce s ptákem nouzově přistát na letišti Ference Liszta v Budapešti. Piloti si totiž všimli hrozivých prasklin čelního skla a hlásil ztrátu tlaku v kabině.

Nouzové přistání letounu s hráči mistrovského týmu Turecka i s prezidentem klubu Azizem Yildirimem proběhlo naštěstí bez problémů a vedení Fenerbahce mohlo brzy znepokojené fanoušky uklidnit.

"Stroj, který měl naše hráče a realizační tým dopravit do Manchesteru, musel nouzově přistát v Budapešti. Situace je ale pod kontrolou, už není důvod k žádným obavám, “uklidnil turecký klub vzápětí znepokojené fanoušky. Na palubě byly i slovenské hvězdy Fenerbahce Martin Škrtel a Miroslav Stoch, který právě dnes slaví 27. narozeniny.

Hráči Fenerbahce museli počkat na náhradní letadlo, které pro ně přiletělo z Istanbulu. Ve čtvrtek je čeká zápas základní skupiny A Ligy mistrů proti Manchesteru United.