Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kráska, co pracuje pro Ronalda. Hvězdný fotbalista zaměstnal dceru svého agenta

Autor: ija

O jejich románku kolovaly minulý rok zaručené zprávy, oni ale všechno popřeli. Krásná Marisa (26) se teď znovu objevuje po boku Cristiana Ronalda, avšak v úplně nové roli. Půvabná dcera agenta Jorgeho Mendese pro hvězdu Realu Madrid pracuje. Je jeho novou manažerkou komunikace. 

Cristiano Ronaldo (31)  je králem sociálních sítí, letos se stal prvním sportovcem, který má víc než 200 milionů fanoušků na Facebooku a Twitteru. A ještě mu to nestačí! K posílení svého vlivu hodlá využít komunikačních dovedností krásné Marisy.  Ještě loni se ale spekulovalo o tom, že mezi nimi je docela jiný vztah než zaměstnavatele a zaměstnance.

Ronaldo je nejcennějším koněm ve stáji papá George a má s ním velmi blízký vztah.  Byl to právě Mendes, kdo vyjednal přestup portugalského fotbalisty do Manchesteru United a později do Realu Madrid, a trojnásobný držitel Zlatého míče ho považuje za důležitého člověka ve své kariéře.

Ve filmu, který o něm loni natočili, mluví o Mendesovi jako o otci a bratrovi. Svůj vděk mu vyjádřil neotřelým svatebním darem. Koupil mu jeden z řeckých ostrovů.

Marisa Mendesová, dcera agenta Jorgeho Mendese, pracuje pro Cristiana Ronalda
Marisa Mendesová, dcera agenta Jorgeho Mendese, pracuje pro Cristiana Ronalda