Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Marnivec Ronaldo! Nechá si vyhlazovat vrásky, za botox utrácí statisíce

Autor: ija

Hvězda fotbalového Realu Madrid Cristiano Ronaldo (31) se zatraceně pečlivě stará o to, jak vypadá. Minulý týden se svým fanouškům na Instagramu ukázal s gumovou maskou na obličeji, která má spolu se speciálním gelem odstraňovat pupínky a vrásky. Trojnásobnému držiteli Zlatého míče to ale pořád není dost. Prý si nechává píchat botox!

S odhalením přišel portugalský magazín „VIP“. Nejlepší fotbalista světa z let 2008, 2013 a 2014 si prý nechává vyhlazovat obličej a odstraňovat vrásky pravidelně! A měl už za to utratit statisíce.

Cristiano Ronaldo se fanouškům pochlubil zkrášlující maskou
Cristiano Ronaldo se fanouškům pochlubil zkrášlující maskou

„Vypadá to, že si nechal napíchat botox kolem očí a na čele. Jeho pleť je naprosto bezchybná,“ řekl v létě pro anglický The Sun plastický chirurg Alex Karidis. Ronaldo si podle expertů nechává píchat botox do obličejových partií přibližně každé čtyři měsíce. 

Ronaldo a jeho modelka na Ibize: Pohoršovali sexem přes plavky! - čtěte ZDE »

Fotbalista Cristiano Ronaldo si užíval na Ibize s fitness modelkou Cassandre Davis. Vypadalo to na sex přes plavky! Fotbalista Cristiano Ronaldo si užíval na Ibize s fitness modelkou Cassandre Davis. Vypadalo to na sex přes plavky!Foto Profimedia

„Aspoň že má krásnou pleť, když už ta poslední sezona je nic moc,“ komentují jízlivě počínání portugalské megastar její odpůrci. Ronaldo se v Lize mistrů trefil sice dvakrát ve třech zápasech, v lize ale jen dvakrát za posledních šest duelů. Trenér Realu Zinedine Zidane je ale v klidu: „Nebojím se, ono to zase přijde,“ tvrdí.

Real - Bilbao: Pochvala či ironie? Ronaldo zazdil tutovku, Zidane mu tleskal
Video se připravuje ...