Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sexy tenistka Plíšková bohyní Turnaje mistryň: Fotorentgen od hlavy až k patě!

Autor: ps

Nekonečně dlouhé nohy, sexy tělo, kukuč modelky koukající se při práci do objektivu fotoaparátu. Ne, nepleťte si českou tenistku Karolínu Plíškovou (24) s vyhublou figurínou, jen z ní vyrostla jedna z nejlepších hráček světa a fanoušci ji vzhledem k její kráse jednoduše berou jako sexy bohyni. Tak jsme vám ji v obrázcích trochu »vyzoomovali«!

Šílenství kolem momentálně nejlepší české singlistky (Karolíně patří páté místo na světě) začíná už příchodem na krut. Jen co se objeví, obecenstvo údivem ztichne, po pár vteřinách začne bouřlivě tleskat. A někteří fanoušci mají jasno: „Slov netřeba, stačí se jen dívat,“ stojí u jedné fotky na jejím Instagramu.

A mají pravdu. Nádherná žena s fantastickou postavou hraje tenis, její výkony přináší výsledky a slečna Plíšková stoupá světovým žebříčkem. Navíc stačí, aby šla Karolína na podání a někteří příznivci na tribunách či u televize odpadnou. Proč? Její »nebezpečné« zastrkávání míčku pod sukni prostě neustojí!

Říkáte si, jestli tato slova nejsou přehnaná? Rychle a rádi vám to vymluvíme. Jen si prohlédněte internet a okamžitě se vám otevře virtuální svět Plíškové. Obrázky v bikinách nebo sexy práce s míčkem při servisu se prostě nedají přehlédnout! Karolína navíc dává mužům (možná i ženám) naději. „Fotit úplně nahá? Nebráním se ničemu!“ řekla v minulosti Blesku. Tak doufejme, že se máme na co těšit i mimo její fantastické sportovní výkony!

Karolína Plíšková odpočívá po náročné sezoně v Dubaji.
Karolína Plíšková odpočívá po náročné sezoně v Dubaji.