Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Na Ronalda vytáhli penis i zadky. Fanoušci soupeře ho chtěli znervóznět

Autor: spo

Na fotbalových stadionech jsme už viděli spoustu podivných věcí, ale fanoušci Deportiva Alaves to umějí pozvednout na další úroveň. Největší hvězdě Realu Madrid Cristianu Ronaldovi v sobotním ligovém utkání (1:4) ukázali všechny intimní partie. Před penaltou i při gólové oslavě.

Zatímco většina fotbalových fanoušků za brankou se snaží soupeře před exekucí pokutového kopu znervóznět pískotem, pokřiky, máváním – příznivci Alavesu jdou ještě dál a klidně vytáhnou na Cristiana Ronalda penis.

Jistý chlapík bez košile i skrupulí stáhl kalhoty a představil svůj poklad trojnásobnému držiteli Zlatého míče. Nenechal ho jen tak viset ve vzduchu, chtěl se ujistit, že ho Ronaldo uvidí. Pozornost si vynutil tak, že s penisem začal na portugalskou hvězdu poměrně intenzivně mávat.

Kdo ví, jestli ho CR7 viděl. Nezdálo se, že by to mělo na jeho penaltu nějaký vliv. Balon uklidil do branky a šel se radovat. Jenže při oslavách se spoluhráči na něj fanoušci Alavesu tentokrát vystrčili holé zadky. Asi nebyli s jeho gólem spokojeni.

Domácí fanoušci Alavésu a jejich reakce na gól Ronalda
Domácí fanoušci Alavésu a jejich reakce na gól Ronalda

Ironií je, že Ronaldo ve druhé půli další penaltu zahodil, přitom s penisem už na něj nikdo nemával...

Když jsme u té nahoty, připomeňme si rok a půl starou záležitost z Mladé Boleslavi, kde fanynka Sparty ukázala v přímém přenosu svá odhalená ňadra. Podívejte se celý moment ZDE >>>

Alavés – Real Madrid: 1:1! Bale trefil ruku domácího hráče a z penalty dal gól Ronaldo
Video se připravuje ...

Alavés – Real Madrid: 1:2! Hosté obrací. Ranou z dálky se prosadil Ronaldo
Video se připravuje ...

Alavés – Real Madrid: HATTRICK! Ronaldo přidal čtvrtý gól hostů
Video se připravuje ...

Mladá Boleslav - Sparta: Fanynka ukazuje prsa při rohu Sparty
Video se připravuje ...