Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Večírek s United! Hvězdy dorazily s kráskami, Mourinho přinesl poklady

Autor: ija

V Premier League to Manchesteru United poslední dobou moc nešlape, na tradičním charitativním galavečeru na Old Trafford ale vystoupili jako dobře sehraný tým. A příkladem jim šel José Mourinho. Na pomoc dětem vybrali v přepočtu 6,5 milionu korun a sám charismatický kouč přispěl částkou 900 tisíc korun.

José Mourinho dal do aukce řadu pokladů ze svých osobních věcí, od podepsané mikiny s kapucí přes tréninkový dres až po šálu, kterou držel na hlavou, když ho v létě představovali jako nového manažera. A v poslední chvíli přihodil i hodinky za bezmála půl milionu.

Hned vedle něj stál Bastien Schweinsteiger, který se právě vrátil z „vyhnanství“, tři měsíce trénoval jen s rezervním týmem, než ho Mourinho povolal zpátky. Na rozdíl od většiny partnerek hráčů chyběla Schweiniho manželka, srbská tenistka Ana Ivanovičová , přestože v Manchesteru byla. Pouhý den předtím ji fotografové zastihli, jak jde s manželem na večeři.

Chyběla ovšem také Coleen Rooneyová a taky Zlatan Ibrahimovic přišel bez své manželky Heleny Segerové. Zato klubová legenda Sir Bobby Charleton dorazila i s paní Normou. Většina partnerek hráčů se ovšem ráda pochlubila snímky z rudého koberce i na sociálních sítích.

Chris Smalling s přítelkyní Sam Cookovou na galavečeru Manchesteru United.
Chris Smalling s přítelkyní Sam Cookovou na galavečeru Manchesteru United.

SESTŘIH Premier League: Manchester United - Burnley 0:0. 37 střel bez gólu a Mourinho na tribuně
Video se připravuje ...