Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Vyřizování účtů: Kuzněcovová nařkla manžela Cibulkové, ta ji zpražila

Autor: ija

Dominika Cibulková dorazila domů na Slovensko s pohárem pro vítězku Turnaje mistryň a pustila se do semifinálové soupeřky Světlany Kuzněcovové. Ruska po prohraném zápase tvrdila, že ji rušil manžel slovenské tenistky Michal Navara. Cibulková tomu ale nevěří. Její muž prý dobře ví, že kdyby Kuzněcovovou naštval, hrála by ještě lépe. 

„Chování jejího týmu bylo místy neprofesionální. Vyrušovali, a pro mě bylo náročné se soustředit,“ vpálila Cibulkové Světlana Kuzněcovová na pozápasové tiskové konferenci.

„No teda! Je pravda, že Michal to občas s povzbuzováním přehání, ale to rozhodně nebyl případ tohoto zápasu,“ kontrovala Cibulková. „Navíc on dobře ví, že když se Kuzněcovová vytočí, začne hrát ještě líp,“ dodala. Navara zná ostatně většinu soupeřek, protože se svou ženou cestuje po turnajích. 

Chvíle štěstí a manželem Dominiky Cibulkové Michalem Navarou
Chvíle štěstí a manželem Dominiky Cibulkové Michalem Navarou

„Jasně, Michal to tu a tam přežene. Ale to mu pak jen naznačím, že stačilo, a je to v pohodě. Tady to ale bylo jinak. Myslím, že ona si jen potřebovala někde vybít zlost,“ uzavřela první slovenská vítězka Turnaje mistryň. Cibulková porazila ve finále prestižního turnaje v Singapuru světovou jedničku z Německa Angelique Kerberovou.