Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ragbistky se toho nebojí! Šly donaha a ukázaly faldíky i celulitidu

Autor: ija

Haló, jsme tady a hrajeme ragby! Hráčky z anglického Hitchinu nafotily kalendář pro příští rok. Vůbec se s tím nepáraly a šly donaha. Dámy chtěly upozornit na to, že něco jako ženské ragby vůbec existuje, vydělat nějaké peníze prodejem snímků a také přilákat sponzory. A hlavně se nebály ukázat svá těla, jaká opravdu jsou. "I když nejsme žádné supermodelky," připouštějí.

Holky to vzaly hodně zgruntu a mužské představivosti moc prostoru nenechaly. Oblečení nechaly komplet v šatně, svlékly si úplně všechno. Navíc photoshop vůbec nepřišel ke slovu. Snímky ukazují všechno, včetně faldíků a celulitidy. „Samozřejmě, nejsme žádné supermodelky, ale bavily jsme se a snad vyděláme nějaké peníze," řekla jedna z ragbistek Claire Cromptonová (27). „A taky dáme vědět, že hrajeme ragby. Dost lidí to ještě pořád překvapuje,“ dodala.

Fotky zachycují ragbistky v pozicích typických pro hru, například mlýn, nebo trénink. Kalendář je na webových stránkách klubu k mání za deset liber, tedy v přepočtu asi tři stovky.

„Na začátku focení jsme se všechny trochu styděly, ale za chvíli jsme si nahé vykračovaly úplně v pohodě,“ prozradila Cromptonová.