Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Před bojem chce sex, jeho boty mají pas. 10 věcí, co (možná) nevíte o McGregorovi

Autor: ija
  • Conor McGregor na vážení před zápasem s Natem Diazem

    Zabiják v kleci, drzý, nafoukaný a nechutně bohatý. To je bojovník MMA Conor McGregor (28). Kdysi chtěl být fotbalistou a hrát za Manchester United, ale v šestnácti objevil MMA a začal trénovat, aby si splnil sen. Zrzavý, potetovaný Ir je dnes jednou z nejvýraznějších postav ultimátních zápasů na světě. Od začátku kariéry má po boku jednu ženu, Dee Devlinovou, a říká, že bez ní by nikdy nebyl tam, kde je. V sobotu bude v New Yorku bojovat o titul šampiona v lehké váze s obhájcem Eddiem Alvarezem. Už ohlásil, že po galavečeru vydá „velké prohlášení“. Zámořská média spekulují o tom, že chce oznámit, že s Devlinovou čekají první dítě. A co jste o fenoménu jménem Conor McGregor ještě nevěděli?

  • Je vyhlášeným módemanem

     
    Conor McGregor se objevuje na veřejnosti výhradně v dobře padnoucím obleku.Foto Instagram

    Jen výjimečně se stává, že ho mimo oktagon potkáte jinak, než perfektně oblečeného podle poslední módy.  Má vlastní vytříbený styl. Určitě je nejlépe oblékaným bojovníkem v prestižní soutěži UFC.  V dubnu 2014 ho zvolili nejelegantněji oblečeným a nestylovějším mužem v Irsku. Když mu cenu předávali, prohlásil, že ho to nepřekvapuje. Prý věděl, že nikdo jiný vyhrát nemůže.

  • Má boty, které potřebují vlastní cestovní pas

    Na botách si Conor McGregor dává hodně záležet.Foto Instagram

    Kdo zná jeho okázalý životní styl, toho nepřekvapí, že hrozně rád nosí boty ze zvířecí kůže.  Když si pořídil ty první, z hroznýše, zjistil, že potřebují vlastní pas. „Když letíte třeba do Kalifornie, kde není legální něco takového kupovat, ten pas potřebujete, jinak vám boty zabaví,“ vysvětlila v jednom televizním interview jeho přítelkyně Dee Devlinová. Conor si pak pořídil ještě i boty z krokodýlí kůže, a na ty samozřejmě taky potřebuje doklad. „Vždycky mi před cestou říká: nezapomeň zabalit můj pas a pasy mých bot,“ prozradila Devlinová. 

  • Umí být sentimentální

    Conor McGregor prohrál s Natem DiazemFoto Profimedia.cz

    Má pověst zabijáka a nebojí se používat nejen své pěsti, ale i svůj ostrý jazyk. Umí na soupeře slovně zaútočit, křičet a zesměšňovat je. Přesto není klasický tvrďák. Svým způsobem je dokonce sentimentální. V dokumentu o jeho životě nazvaném podle jeho přezdívky „The Notorious“ připustil, že léta schovával starý klobouk svého dědečka a nosil ho všude s sebou. Nebylo to z pověrčivosti, jen si chtěl připomínat, kdo je a odkud pochází. Bohužel, klobouk mu před dvěma lety ukradli z auta.

  • Před bojem nutně musí mít sex

    Conor McGregor a Dee DevlinováFoto Instagram

    O tom, že nedá na pověry a rituály, mluví McGregor hodně často. Přesto je tady jedna věc, kterou před bojem dělá vždycky. A to je sex. Hodně sexu! Přiznal to v televizní show, kde se ho moderátor zeptal, zda dodržuje mantru všech bojovníků – žádný sex před bojem. „To tedy rozhodně ne. Sex si dopřeju. Tolik, kolik je jen možné,“ opáčil McGregor. Otázka je, co na to říkala Dee Devlinová, když to slyšela… Ostatně McGregor není jediný, kdo to tak má. Nejpopulárnější a nejbohatší americká bojovnice Ronda Rouseyová prozradila, že dodržuje stejný „rituál“. 

  • Je potetovaný od hlavy k patě


    Conor McGregor a jeho potetované tělo.Foto Instagram

    Kromě zrzavého plnovousu na něm na první pohled upoutá monumentální tetování. Na hrudi má velký obrázek gorily s královskou korunou, jak pojídá srdce, na břiše tygra. „Cítím se jako gorila, jako král. A když uvidíte tygra, je pro vás na všechno pozdě. Už jste jeho potrava,“ vysvětluje McGregor. Jeho tělo zdobí také velký nápis McGregor a přezdívka „The Notorious“, proslulý.

  • Jeho sestra je dobrá v bodybuildingu

    Sestra Conora McGregora Erin se věnuje bodybuildingu.Foto Twitter
     

    Conor je bezesporu nejslavnější z rodiny McGregorů, ale i jeho sestra Erin si zaslouží trochu pozornosti, úspěšně závodí v bodybuildingu. A tvrdí, že teprve když sama začala se soutěžním sportem, pochopila, jak tvrdě její bratr maká. Sourozenci se hodně podporují, velmi často si telefonují.

  • Chtěl na sebe vsadit tři miliony dolarů

    Conor McGregor rád dává na odiv své bohatství.Foto Instagram

    Každý ví, že McGregor je neuvěřitelně sebevědomý, někdo dokonce říká, že až nezřízeně nafoukaný. Takže u něj nepřekvapí, že se před jedním svým fightem chtěl vsadit se šéfem organizace UFC Danou Whitem o tři miliony dolarů, tedy 72 milionů milionu korun, že soupeře Chada Mendese porazí nejpozději ve druhém kole. A přitom tehdy musel za méně než týden hodně shazovat, aby se vešel do váhy.  Nakonec se nevsadili. „Sázím rád, ale do tohohle se mi fakt nechce,“ prohlásil tehdy White. „Ale je fascinující, jak je tenhle chlap sebevědomý. Je to jedinečná osobnost. Je zábavné slyšet ho mluvit i vidět ho bojovat,“ dodal. McGregor tehdy Mendese knockoutoval ve druhém kole…

  • Nesnáší diety. Jednou ze mě bude tlustý chlapík, říká

     
    Conor McGregor nesnáší diety a těší se, až se nebude muset krotit v jídleFoto Facebook

    Není žádným tajemstvím, že sportovci v jakémkoli odvětví se musí dobře starat o své tělo, vždyť ho potřebují k práci. McGregor není výjimkou, a právě tuto část sportu nenávidí. Nevadí mu, že je pořád v gymu a trénuje, ale nesnáší, že musí bedlivě sledovat, co jí a kolik toho jí.  V rozhovoru pro Toronto Sun připustil, že se nemůže dočkat dne, kdy nebude muset počítat kalorie a přemýšlet, co jí. „Těším se na den, kdy budu starý a budu moct jíst, co chci. Pak budu takový malý tlustý chlapík.“  Ačkoli vypadá na to, že si rád dá pořádný steak, prozradil, že ještě radši má sladkosti. „Maso mám rád. Ale dobrou kávu a koláč, to fakt miluju,“ řekl.

  • Nevadí mu lidé, co prodávají jeho autogramy

    Conor McGregor přišel na tiskovou konferenci pozděFoto youtube.com

    Lidé, kteří mu fandí, vědí, že nebyl vždycky tím mimořádně bohatým mužem v padnoucím obleku a s luxusním životním stylem. Předtím než se stal „proslulým“, žil se svou dívkou ze sociálních dávek a pak se živil jako instalatér.  Takže dobře ví, co to znamená mít hluboko do kapsy. Často ho sběratelé autogramů žádají o podpis jen proto, aby ho pak mohli prodat. Cokoli s jeho podpisem jde totiž na dračku. A zatímco některým sportovcům by to vadilo, McGregora to nevyvádí z míry. Klidně se podepisuje i lidem, u nichž tuší, že o MMA nemají ponětí.  „Nesbírají podpisy, sbírají peníze. No a co? Třeba mají nějaké problémy, no,“ komentoval to nevzrušeně. Koneckonců i tím, že jeho podpis prodají, ho prý podporují a popularizují.  Tak v čem je problém?

  • Je hrdý, že je Ir. Pouští si Sinead O´Conor

    Conor McGregor slaví vítězstvíFoto ČTK

    Jedním z jeho nejvýraznějších znaků je, že je Ir. Má irský přízvuk, vypadá jako Ir, a je to pravý Ir. Dokonce i píseň, s níž nastupuje do oktagonu, je poctou jeho rodné zemi. Pouští si známou irskou zpěvačku Sinead O´Conor. Prezident UFC Dana White se ho snažil přesvědčit, aby si nechal pouštět spíš U2, protože to je přece taky irská kapela a je ve světě známější, ale McGregor se nedal. Sinead O´Conor dokonce jednou letěla do Spojených států, jen aby mu na cestu do oktagonu zazpívala. 

  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###