Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Horváthovi bylo horko! Jako porotce vybíral krásky, které to umí s hadicí

Autor: pv

Dostal funkci, kterou mu musí závidět každý chlap. Fotbalista a nyní trenér Pavel Horváth zasedl do poroty soutěže Miss hasička ČeskoSlovensko 2016. Osm finalistek si důkladně proklepl jak během soustředění, kdy je vyzpovídal, tak i během slavnostního večera. Dívky se totiž předvedly na pódiu i v plavkách a Horváthovi bylo z hasiček pořádně horko.

Čtyři Češky a stejný počet Slovenek sváděl souboj o titul nejkrásnější hasičky. Slečny porotě i publiku předvedly, že jsou zručné jak v práci s hadicí, tak mají i skvělou fyzickou kondici. Všechny se totiž účastní hasičských závodů.

Soutěž krásy ovládla slovenská hasička Alicia.
Soutěž krásy ovládla slovenská hasička Alicia.

„Je to úžasný adrenalin, spolupracujeme celý tým, kolektiv to udržuje, když vyhrajeme, radujeme se všichni společně,“ prozradila vítězka soutěže dvacetiletá bruneta Alica Ondrášová, která je dobrovolnou hasičkou v Uníně. Na druhém místě byla její krajanka sedmnáctiletá Veronika Játyová a až na třetím místě byla jedenadvacetiletá Češka Barbora Neradová.

Všechny tři krásky rozesmutnily přítomné pány, protože jsou už dlouhodobě zadané. Kdo by se je snažil ulovit, pohrával by si s ohněm.