Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sexy dárek pro jedničku: Vaclíkova manželka mu nafotila tyhle odvážné fotky!

Autor: nem

Pánové, polkněte, kochejte se a tiše záviďte. Tato svůdná brunetka je první dámou českých tyčí. Představujeme vám Martinu, manželku gólmana fotbalového nároďáku Tomáše Vaclíka (27).

Úsměv kokety ze stříbrného plátna, ňadra dmoucí, tělo jako struna připravená na milostný akord. Ta odvážná fotka bere dech. Však také spatřila světlo světa pro lásku jednoho muže, s nímž vychovává dcerku Nicole (20 měsíců). Takže si, chlípníci, nechte zajít chuť!

Sexy manželka Tomáše Vaclíka Martina.
Sexy manželka Tomáše Vaclíka Martina.

„Martina jich nafotila celou sérii, je to dárek pro mě. Pěkná, že?“ mrknul, usmál se a pohladil snímek očima sympaťák Tomáš. Pěkná? Slovo z hitu muzikuse Janka Ledeckého je naprosto nevýstižný termín. Okouzlující a neuvěřitelně sexy! V Basileji, kde » Vacloš « lape míče a žije s rodinkou, se teď za ní otočí i remorkér na Rýně...

Martina převzala korunku a žezlo po Martině Čechové, paní londýnského domu »Big Peta«, na jehož místo národní brankářské jedničky čekal její Tomáš pět let. „S Čechínem si občas napíšeme, ale není to nic intenzivního. O nároďáku se nebavíme,“ řekl Vaclík.

„Co se pro mne změnilo? V den zápasu jsem míval v uvozovkách volno. Vždycky jsem si odfrknul fyzicky i mentálně, ale na srazy jsem se vždycky těšil, těším se i teď a těšit se vždycky budu. Změnilo se akorát to, že když se hraje, tak jsem na hřišti,“ uzavřel vtipně povídání Tomáš Vaclík a šel se chystat na Nory.