Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Další rána pro lyžařskou krásku Vonnovou! Zemřel její milovaný strýc

Autor: ija

Tohle už je vážně moc! Na Lindsey Vonnovou (32) dopadá jedna rána za druhou. Sotva se krásná sjezdařka dala dohromady po únorové zlomenině nohy, znovu se zranila a čeká ji rehabilitace po operaci zlomené pažní kosti.  A ještě ke všemu na rakovinu zemřel její milovaný strýc Frank!

„Jako by toho bylo málo!“ zaúpěla Lindsey na Facebooku. „Včera jsem ztratila strýčka Franka, byl to úžasný člověk a jeden z největších tvrďáků, co znám. Deset let bojoval s rakovinou. Vždycky mi říkal, že jsem pro něj inspirací, ale tou byl i on pro mě. Jsem šťastná, že jsme se v poslední době ještě viděli. Přišel na křest mé knihy a řekl mi, že je na mě pyšný. Budeš mi moc chybět, Franku,“ napsala.

Své čerstvé zranění se ale snaží brát s nadhledem.   „No pane jo, tohle bude jizvička!“ napsala Vonnová k fotce, na níž je vidět opravdu velká pooperační rána. „Zase to berme z té lepší stránky. Je lepší, když je to ruka, než kdyby to byla noha,“ dodala.  Ví, o čem mluví. Se zraněními nohy má totiž dlouholeté zkušenosti, kolenní vazy už ji notně potrápily.

Majitelka čtyř velkých křišťálových glóbů má na kontě 76 vítězství ve Světovém poháru, to žádná jiná žena nedokázala. K absolutnímu rekordu fenomenálního Švéda Ingemara Stenmarka jí chybí vyhrát deset závodů.