Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ronaldova divná oslava je hitem! Kam všude ho fanoušci posadili?

Autor: pod

Všichni čekali klasickou pózu. Jenže útočník Realu Madrid Cristiano Ronaldo hodně překvapil. Po svém druhém gólu do sítě Atlétika Madrid si totiž sedl před kamery „na bobek“, dal si ruku na bradu a strnule koukal. „Tady mě máte,“ jakoby vzkazoval všem kritikům. A z jeho oslavy se stal na internetu hit.

Ronaldo musí v této sezoně poslouchat kritiku více než kdy jindy, v derby ale ukázal, proč je nejlepším střelcem v historii Realu. Atlétiku nastřílel tři góly a zařídil nečekaně jednoznačný triumf „bílého baletu“.

Atlético – Real: Muž zápasu Ronaldo! Vymodlil si penaltu, tu s přehledem proměnil
Video se připravuje ...

V paměti fanoušků pak určitě zůstane Ronaldova zmiňovaná oslava. Není divu, že z toho internet šílel. A překvapením není ani to, že si Portugalce vzali na paškál vtipálci po celém světě. Fanoušci se tak mohou například bavit nad Ronaldem jako zápasníkem sumo.

GALERIE | Podívejte se, kam všude fanoušci Ronalda posadili

Příjemný pohled pro Cristiana Ronalda
Příjemný pohled pro Cristiana Ronalda

Ale teď vážně. Ronaldo podobný výkon ve velkém zápase nutně potřeboval, protože prožíval nejhorší začátek sezony za dobu v Realu. Teď už se mu na jeho čísla dívá o poznání lépe. Díky hattricku je společně s Messim a Suárezem v čele tabulky střelců.

A hlavně, Real Madrid si upevnil pozici lídra La Ligy. V tuto chvíli má na druhou Barcelonu náskok čtyř bodů a na Atlético dokonce už devět.

Atlético – Real: Šťastný gól! Ronaldo otřel svůj přimák o zeď a Real vede 1:0
Video se připravuje ...

Atlético – Real: Hattrick! Bale utekl obraně domácích a předložil míč Ronaldovi před prázdnou bránu
Video se připravuje ...