Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Jde o všechno! Semifinále Oktagonu nabídne drsnou bitvu Borároše s Lejskem

Autor: iSport.cz

V reality show O2 TV Sport OKTAGON, která v průběhu celého podzimu přináší osudy českých a slovenských bojovníků MMA, se dnes odehraje dlouho očekávané semifinále. Gábor Borároš proti Tomáši Lejskovi, Čechy proti Slovensku. Účast v závěrečném klání si již vybojoval Marek Bartl z českého týmu, který se právě dnes od 21 hodin na stanici O2 TV Sport dozví svého soupeře. Bude jím favorizovaný slovenský Gábor Borároš? Nebo opět překvapí Tomáš Lejsek a fanoušci si užijí ryze české finále?

Grandiózní finále reality show OKTAGON se uskuteční 10. prosince v pražské hale Královka, kde se představí ve svých fightech všichni účastníci této show z produkce O2 TV. Právě zde se rozhodne o prvním držiteli titulu organizace MMA OKTAGON a také o tom, kdo získá kontrakt na téměř 300 tisíc korun.

„Bude to velká show a podívaná, chystáme spoustu překvapení a novinek. Vstupenky již dnes rychle mizí, proto neváhejte a zakupte si je v prodejní síti www.ticketportal.cz,“ prozradil Ondřej Novotný, jeden z tvůrců reality show a známá osobnost české MMA scény.

Jde o všechno! Semifinále OKTAGONU nabídne drsnou bitvu Borároše s Lejskem
Video se připravuje ...

Tomáši, jak probíhá příprava na boj s Gáborem? Na co ses především zaměřil?
Hodně o tom přemýšlím, rozebírám s trenéry. Ale všeobecně se soustředím na postoj, chci si hlídat vzdálenost a hlavně obranu proti strhům, to je podle mě nejdůležitější. V tom má Gábor sílu.

S jakou taktikou přišli trenéři?
Trenéři mi radili držet boj v postoji. Jsem o dost větší než Gábor, tak to hraje do mých karet. Také si myslím, že moje kondice je na hodně dobré úrovni a chci ho trochu utahat a pomalu rozebírat. Věřím, že to klapne.

Studoval jsi předchozí zápas Gábora třeba na videu? Řešil si ho třeba s Markem Bartlem?
S Markem jsem ten zápas snad ani nerozebíral. Přeci jen Marek je postojář a asi by mi moc nepomohl. Samozřejmě jejich fight z prvního dílu si moc dobře pamatuji a pár videí s Gáborem jsem viděl. Mám z toho jeden jediný závěr, je to hodně tvrdý zápasník a jen tak ničemu neustoupí.

Slovensko vs. Česko, Gábor Borároš vs. Tomáš Lejsek, to je semifinále reality show Oktagon
Slovensko vs. Česko, Gábor Borároš vs. Tomáš Lejsek, to je semifinále reality show Oktagon

Panuje u tebe před fightem nervozita?
Určitě ji vnímám, je tu tlak okolí, vnímám tíhu okamžiku. Přece jen, už to je předposlední krůček k vítězství v celém turnaji. Jde o nemalé peníze, to pak přemýšlíte úplně jinak.

Na tvém tréninku byl přítomen také Jirka Paluska a Viktor Pešta, pomohli ti?
Určitě! Když přišel k nám do gymu Viktor s Mamutem, hned se mi udělalo lépe a měl jsem z toho super pocit. Viktor jako zápasník v UFC, který mi předal ty největší zkušenosti a Mamut, jako největší psychická podpora. Viktor mi ukázal také pár parádních strhů a frajeřinek na zemi. Mamut mi zase promlouval do duše a pomáhal mi po psychické stránce.

Co shazování, kolik budeš muset dát dolů?
Odhaduji to tak na osm kilo. Ale musím říct, že tělo jakoby už to vědělo, že půjdu na soutěžní váhu. Takže v tom problém nebude. Už se nemůžu dočkat, až budu stát v kleci a nastane ta chvíle!

Prvním finalistou reality show Oktagon je Čech Bartl
Video se připravuje ...

OKTAGON pozná prvního finalistu, bojovníci v roli tanečníků
Video se připravuje ...

Reality show OKTAGON pozná semifinalisty. Jsme lepší, než Češi, burcují Slováci
Video se připravuje ...

Lejsek to zvládl! Slováci se v Oktagonu zlobili na rozhodčí
Video se připravuje ...

Budu bojovat za celé Česko, vzkazuje Tomáš Lejsek z reality show OKTAGON
Video se připravuje ...

Reality show O2 TV Sport OKTAGON: Petr Novák padl! Slováci drtí český tým
Video se připravuje ...