Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Hvězdný cyklista Sagan: V Americe skončil i s manželkou za mřížemi!

Autor: pv

Pro dobrotu na žebrotu? Nejlépe placený cyklista planety Peter Sagan (26) se v Kalifornii zúčastnil společně se svou manželkou Katkou charitativní akce, kdy se projel i na rychlé silniční motorce. Se svou láskou si dokonce vyzkoušel v USA i pobyt za mřížemi!

Rozdával radost stovkám lidí. Sagan se vydal za velkou louži, aby pomohl dětem v nouzi a navíc je obdaroval i padesátkou silničních kol a helem. Ve Westlake Village v Kalifornii si pak společně s dalšími účastníky dobročinné akce zabral společně se stovkami dalších cyklistů vozovku. Peter uháněl v čele pelotonu, tak jak je zvyklý a skvěle se u toho bavil.

V Americe si vyzkoušel i jízdu na silné motorce a vtipkoval, že mu někdo podstrčil špatný dopravní prostředek. „Obávám se, že mi dal někdo špatné kolo,“ psal na Facebooku Sagan a na snímku měl motorku postavenou na zadním kole.

Kromě řádění na silnici si vyzkoušel i pobyt za mřížemi. Během akce se ocitl v cele šerifa i s manželkou Katkou. Naštěstí jen ve staré dřevěné věznici, která slouží jako atrakce pro turisty.

„Bylo to úžasné vidět šťastný úsměv dětí. Tohle setkání pro mě bylo nejlepším víkendem v Kalifornii. Potkal jsem skvělé lidi, kteří pomáhají dětem. Děkuji Vám všem!“ rozplýval se slavný slovenský cyklista.

Sagan se ženou ve vězení. Naštěstí šlo jen o atrakci.
Sagan se ženou ve vězení. Naštěstí šlo jen o atrakci.