Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Z Tomáše Hertla je herec! V reklamě dával kouř plavčíkovi u bazénu

Autor: maš

Nezáří jen na ledě, ale i v reklamě! Český hokejový hračička Tomáš Hertl (23) perlí spolu s veteránem a parťákem z týmu San Jose Sharks Patrickem Marleauem (37) v komickém videu. U bazénu dávají pořádný kouř plavčíkovi.

Opory Žraloků se oblékli do hokejové výstroje, položili se na lehátka a hlasitě vyvolávali na plavčíka »rozhodčího« Darryla. Ten odpíská nedovolené běhání plavovlasému chlapci a hokejisté začnou burácet. „Tobě nic neunikne,“ huláká Hertl . „Hlídej ten bazén, Darylle!“ přisazuje si. „Skvělá práce,“ kvituje Marleau.

Neméně fantastické je ovšem i video s vystřiženými scénkami. Kluci svými přeřeky potrápili střihače i samotného režiséra a na slávistickém odchovanci je patrné, že se při natáčení pořádně zapotil. Hlavně u slovíčka »twirl« (točit se), které nedokázal ani jednou vyslovit.

Nepomáhá ani lekce angličtiny od zkušeného kamaráda, a tak český útočník nakonec vytasí tajný trumf – češtinu! „Vůbec netuším, co říkáš,“ tlemí se Marleau.

Věčný úsměv v Kalifornii oblíbeného Hertla ale fanoušci nějakou dobu neuvidí, nad totiž útočníkem visí hrozba operace kolene. Už se odpojil od týmu a čeká se, jak to s ním dopadne.