Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kde mám soupeře?! McGregor dráždil balíkem peněz, dostal drsnou odpověď

Autor: tej

Od zápasení v kleci si nyní trochu odpočine. Irský MMA bojovník Conor McGregor po své výhře nad Eddie Alvarezem dosáhl historického milníku, když vyhrál druhý pás UFC. Nyní se však soustředí na rodinu, a tak se rozhodl dát si pauzu. Provokatér v něm však stále je. Na svůj instagramový účet nahrál fotografii s balíkem peněz u ucha, ke které připsal: "Dobrý den, rád bych si objednal nějakou konkurenci, žádnou už totiž nemám."

Trochu překvapivou výhrou nad Eddiem Alvarezem potvrdil, že je momentálně nejlepším MMA bojovníkem současnosti. Nikomu jinému se totiž zatím ještě nepodařilo vyhrát dva pásy ze dvou různých váhových kategorií. Poté, co oznámil, že se svou dlouholetou partnerkou očekává potomka, se rozhodl dát si od zápasení pauzu. Své soupeře však provokuje dál.

Svým bohatstvím se chlubí rád, čímž trochu připomíná boxera Floyda Mayweathera jr., který se také často fotí s penězi na sociálních sítích. McGregor ve středu jednu takovou fotografii umístil na svůj instagram a rýpnul si do soupeřů, že v nich nemá žádnou konkurenci.

Hello id like to order some competition please I don't have any

Fotka zveřejněná uživatelem Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),Lis 23, 2016 v 9:48 PST

To si však nenechal líbit Nate Diaz, který ho v březnu porazil (v odvetě pak vyhrál McGregor) a na McGregorovu fotografii reagoval po svém: "Všechny na seznamu jsem zabil." A připojil fotku ze svého vyhraného zápasu, na které současného vládce škrtí, k níž připsal varování: "Nezapomeň!"

Don't forget 😎

Fotka zveřejněná uživatelem natediaz209 (@natediaz209),Lis 23, 2016 v 12:12 PST

Vládnoucí šampion McGregor si je svou nadvládou natolik jistý, že po zápase zažádal o podíl ve vlastnictví UFC. "Mám dva pásy, mám peníze a teď i rodinu na cestě. Chcete, abych pokračoval v tom co dělám, ale já chci být vlastníkem. Chci rovný podíl," oznámil.