Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Šok v OKTAGONU! Marek Bartl je zraněný a ve finále nenastoupí. Kdo ho nahradí?

Autor: iSport.cz

Nečekané překvapení přinese dnešní díl MMA reality show O2 TV Sport OKTAGON. Už jistý finalista Marek Bartl nebude moci příští sobotu ve sportovní hale Královka nastoupit a definitivně tak přijde o možnost získat kontrakt na téměř 300 000 korun. Za vše můžou kompletně přetržené kolenní vazy. Nyní nastává velká otázka pro české trenéry. Koho nominují místo Bartla?

Pro českého bojovníka Marka Bartla je to obrovská smůla. Patřil mezi favority celé reality show, v semifinále si poradil drtivým KO s Milanem Ďatelinkou a již se těšil, jak se utká o titul organizace OKTAGON. Nyní mu všechny sny a plány zhatilo těžké zranění. „Měl jsem domluvený zápas podle pravidel K1, bohužel to nevyšlo podle mých očekávání. Soupeř mi hned na úvod prvního kola prokopl koleno. Diagnóza byla přetržené vazy a hned jsem putoval na operační sál,“ líčí Marek Bartl.

Šok v OKTAGONU! Marek Bartl je zraněný a ve finále nenastoupí. Kdo ho nahradí?
Video se připravuje ...

Po operaci následovala několikatýdenní rehabilitace, kdy byl Bartl upoután na lůžko. „Bylo to pravé peklo, stále jsem o všem přemýšlel, bojoval jsem sám se sebou. Věřil jsem, že do finále půjdu,“ říká český zástupce reality show OKTAGON. „Bohužel jsme se nyní shodli s lékaři, trenéry, že finálový zápas není dobrá volba a jít do něj nemůžu. Strašně mě to mrzí, ale ničeho nelituji, a kdybych měl možnost vrátit čas, nic bych neměnil. Je potřeba brát život takový, jaký je. I se všemi překážkami a pády,“ uvedl pro iSport.cz zklamaný Marek Bartl.

Nyní přichází druhá šance pro všechny členy českého týmu. Na koho padne volba trenérů? Bude to neúspěšný semifinalista Tomáš Lejsek? Nebo snad Petr Novák či Jakub Běle? „Český tým je silný. Věřím, že trenéři za mě vyberou adekvátního náhradníka a finále urveme na naši stranu,“ věří třiadvacetiletý Bartl.

Jméno náhradníka a soupeře pro slovenského finalistu Gábora Borárose se dozví fanoušci již dnes od 21.00 hodin na stanici O2 TV Sport. Celá reality show pak vyvrcholí v sobotu 10. prosince finálovým galavečerem v pražské hale Královka. Vstupenky na tuto jedinečnou akci můžou diváci zakoupit v prodejní síti www.ticketportal.cz.

Prvním finalistou reality show Oktagon je Čech Bartl
Prvním finalistou reality show Oktagon je Čech Bartl

Tvrdé KO! Slovák Borároš uspal českého soka a slaví postup do finále OKTAGONU
Video se připravuje ...

Jde o všechno! Semifinále OKTAGONU nabídne drsnou bitvu Borároše s Lejskem
Video se připravuje ...

OKTAGON pozná prvního finalistu, bojovníci v roli tanečníků
Video se připravuje ...

Reality show OKTAGON pozná semifinalisty. Jsme lepší, než Češi, burcují Slováci
Video se připravuje ...