Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sexy biatlonistka Koukalová na nových fotkách: Ráda podtrhávám svou ženskost

Autor: pv

Patří k nejlepším a také nejkrásnějším biatlonistkám na světě. Závodnice Gabriela Koukalová (27) v prosincovém čísle časopisu Dieta prozradila, že hledala motivaci pro novou sezónu, poté co dokázala ovládnout Světový pohár. Řeč přišla i na to, jak se její manžel těžce smiřuje s častým odloučením.

Sezóna skončila a Gabriela Koukalová byla na vrcholu blaha i sil. Vyhrála celý Světový pohár a najednou před ní nebyla žádná velká výzva. „Letošní Křišťálový globus pro mě byl vrcholem, nikdy bych si netroufla pomýšlet, že by se mi to mohlo povést. A jeho ziskem jsem na chvíli přišla o motivaci. Jak se blíží sezona, začínám se na závody těšit, můj cíl je letos jasný, dělat svou práci dobře, jezdit s radostí a láskou ke sportu,“ říká Koukalová, pro kterou je pokaždé nejhorší letní období, kdy pouze trénuje a nezávodí.

„Je to pro mě těžké z hlediska motivace. Nevím, jak na tom jsem a nepřipadá mi to tak zábavné. Proto se těším, že už brzy přijde porovnání s ostatními a taky náš závodnický, vcelku bezstarostný život. Zapomenete na všechny běžné starosti a žijete jen přítomností. Každý závod jen vy, ta prkýnka na nohou a výzvy a sny ve vaší mysli,“ upřesňuje úspěšná biatlonistka, která je pověstná i tím, že se na každý závod líčí.

Gabriela Koukalová je plná sexappealu.
Gabriela Koukalová je plná sexappealu.

„Dodává mi to sebevědomí. Věřím, že bychom se my ženy o sebe měly starat a podtrhávat svou ženskost v každém věku. Neměly bychom se zapomínat hýčkat a pečovat o sebe. Vždyť co je krásnějšího než zdravá, spokojená a sebevědomá žena,“ myslí si Koukalová a dodala, že se jí vůbec nelíbí sportovkyně vzhledem připomínajícím muže.

V rozhovoru pak promluvila o svém manželovi Petrovi. Hlavě o tom, jak se vyrovnává s tím, že svou lásku moc často nevidí. „Je to pro něj těžké. Z měsíce jsem asi týden doma a to vztahům podle mě moc neprospívá. Těším se, až spolu budeme moct trávit víc času,“ přeje si Gabriela Koukalová, která chce po olympijských hrách v roce 2018 ukončit kariéru a založit rodinu.