Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Váchova velká role: V seriálu to schytali "panenka" Rosický i potetovaný Kadlec!

Autor: Tomáš Pokorný

Julius Lavický za to umí pořádně vzít. Hvězda fotbalové Sparty pořádá bujaré večírky, chlastá, kouří… Tedy aspoň v novém seriálu z fotbalového prostředí Vyšehrad. Skvěle ho hraje bývalá hvězda Ulice Jakub Štáfek (26). S ním si roli jednoho z fotbalistů vystřihnul i opravdový sparťan Lukáš Vácha (27).

Vácha se objevuje ve 2. díle seriálu, kdy přichází za Lavickým v podání Štáfka do jeho luxusního bytu na pokec a zahrát si fotbal na herní konzoli. Následuje dialog, který si utahuje z letních posil Sparty Tomáše Rosického a Václava Kadlece.

Fotbalová primadona a krásné ženy, to patří k sobě! Jakub Štáfek alias Julius Lavický v seriálu Vyšehrad.
Fotbalová primadona a krásné ženy, to patří k sobě! Jakub Štáfek alias Julius Lavický v seriálu Vyšehrad.

Vácha: „Pozdravuje tě Rosa.“

Lavický: „Jaká rosa?“

Vácha: „Počkej! Ty to nevíš?“

Lavický: „Si snad děláš prdel, ne?! Takže mě vyhoděj ze Sparty, vole, aby udělali místo, vole, pro Rosu, vole? Pro pana skleněnýho, vole? Porcelánovej panáček, vole! A ještě ke všemu mu daj mojí legendary ten (č. 10 na dresu – pozn. red.). Nasrat, vole, nasrat! A vo Vencovi Kadlecovi, vo tom se vůbec nemusíme bavit, vole! To byl vopičák starej, homosexuálek, vole, co chtěl vždycky vypadat jako já. Vlásky, tetovačka, vole!“

Sparťan Vácha o fotkách v knize: Práci modela bych se nebránil
Video se připravuje ...

A jak tenhle rozhovor přijali v kabině Sparty? „Bylo to spontánní. Ale je to samozřejmě brané s nadsázkou. Myslím, že to kluci berou,“ věří Vácha v rozhovoru pro Blesk. „Samozřejmě se tomu smějeme. Koneckonců, má to být vtipný seriál. Těšíme se na další díly,“ dodává vyhlášený módeman, podle jehož vzoru si chce seriálový Lavický stvořit módní značku JL10.

Módeman Vácha má svou kolekci: Kluci ze Sparty už chtějí objednávat
Video se připravuje ...

Dvojrozhovor Jakub Štáfek - Lukáš Vácha čtěte v pondělním deníku Blesk!