Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Nevěrník Buffon »ukradne« Šeredové na svátky oba syny: Vánoce bez dětí

Autor: mik

Milovaní kluci Louis Thomas (8) a David Lee (6) jsou to nejlepší, co modelce Aleně Šeredové (38) z manželství s brankářem Gianluigim Buffonem (38) »zůstalo«. Ale Vánoce prý protrpí bez nich!

Italský fotbalový reprezentant, jenž dřív s první českou vicemiss 1998 tvořil na Apeninách pár snů, se totiž rozhodl, že si letos doma v Turíně udělá vánoční svátky s celou svou »novou« rodinou.

To znamená současnou partnerkou a televizní moderátorkou Ilarií D´Amico (43, kvůli ní Alenu opustil), jejich ani ne ročním synkem Leopoldem Mattiem – a také svými ratolestmi z minulého vztahu. Zatímco Ilaria »dohodí« syna Pietra Rocca (4), Gigi přivede Louise Thomase a Davida Leeho.

A »máma« Šeredová , jež je s gólmanem Juventusu stále v rozvodovém řízení, tak skončí podle zpráv italského serveru Iodonna.it na Vánoce bez dětí, pouze v náručí svého současného partnera Alessandra Nasiho (41), dědice automobilového impéria Fiat.

Právě s ním si oba své kluky užívala o víkendu v italských Alpách. Ovšem společné chvilky brzy pominou, a kluci od maminky pošupajdí na Ježíška pryč k tátovi.

Šeredová s dětmi na ulici v Turíně.
Šeredová s dětmi na ulici v Turíně.