Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sparta vzala Konatého na milost! Rebel se zapojí do zimní přípravy

Autor: Petr Němec

Máte rádi comebacky? Rozšiřte si filmotéku! K evergreenu Dobří holubi se vracejí a k Návratu idiota přidejte »Návrat vyvrhela«. V titulní roli Tiémoko Konaté (27).

Sparta bere na milost vzbouřence, kterého vyobcovala z áčka, protože bojkotoval tréninky. Chtěl si stávkou vydupat přestup do Rumunska.

Bulíky na nose

Jo to je ten nešťastný hoch, který si v polovině srpna nechal od afrických agentů navěšet na nos bulíky bosse Steauy Bukurešť Becaliho o pečených holubech a pohádkové gáži. Cirka 250 000 korun měsíčně mu na Letné bylo najednou málo.

Rudý štáb ale smetl Becaliho nabídku odstupného 27 milionů korun ze stolu a poslal Konatého do juniorky. Fanoušci ho prokleli! Nicméně, po čtyřech měsících »léčby« je záložník z Pobřeží slonoviny na cestě zpátky do prvního mužstva.

„Realizační tým rozhodl, že se Konaté, který má ve Spartě platnou smlouvu, zapojí do zimní přípravy áčka,“ potvrdil informaci Blesku ředitel sparťanské komunikace Ondřej Kasík.

Křížek v kabině

Takže trenéři jsou pro odpuštění hříchu a podle zdrojů Blesku lesku i mančaft. Muž s cejchem zavrženého rebela Tiémoko přišel do kabiny ke křížku a Dočkal a spol. mu dali druhou šanci. Dostal milost. Zdá se, že ve vzduchu teď visí už jen jediná palčivá otázka: „Budou stejně milosrdní i sparťanští fans, tolik hákliví na zradu?“

Teplice - Sparta: Konaté se šikovně zbavil dvou obránců, šanci zmařil třetí
Video se připravuje ...

Sparta - Steaua: Konatého pěkná střela letěla těsně vedle brány
Video se připravuje ...