Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Koukalová, kočka pro Playboy i Lara Croft. Sexy biatlonistky v Novém Městě!

Autor: ps

Jestli se bojíte vyjet do chladného Nového Města na Moravě, kde se od zítřka pojede Světový pohár v biatlonu, pak vůbec nemějte strach. Nažhaví vás krásné závodnice v čele s Gabrielou Koukalovou nebo italskou kočičkou, kterou loví Playboy!

Na střelnici do Nového Města směřují nejlepší biatlonisté světa, kteří tu zkusí vystřelit co nejvíce bodů do žebříčku Světového poháru. Mezi sportovci se v kopcovitém terénu projedou kromě mužů také ženy. No na koho jiného fanoušky pozvat?! Když Češky nebudou vládnout na trati, rozhodně se vyšplhají na špici atraktivity.

Podívejte se v naší obsáhlé galerii na nejkrásnější biatlonistky, které se objeví v Novém Městě!

Rozesmátá Gabriela Soukalová a její selfíčko z líbánek
Rozesmátá Gabriela Soukalová a její selfíčko z líbánek

„Šéfkou“ domácí výpravy bude královna loňské sezony Gabriela Koukalová , na paty jí ovšem budou šlapat další favoritky. Co se ale volby biatlonové miss týče, můžeme se těšit na cíl Playboye Dorothee Wiererovou z Itálie, její kolegyni Federicu SanFilippo, která na střelnici vykropí zásobník tak rychle, jako akční hrdinka Lara Croft nebo Němku Maren Hammerschmidt. Ta má za sebou několik zajímavých fotokampaní.

„Kdybychom měli stadion pro 50 tisíc lidí, zaplnili bychom ho. Už takhle budou kapacity vytížené na 100 %. Sobota i neděle jsou vyprodány a lístky už se na místě prodávat nebudou,“ řekl prezident biatlonového svazu Jiří Hamza.

Škoda! Ale ti, kteří už mají vstupenky koupené, se mohou v centru Vysočiny těšit na to nejlepší a nejkrásnější, co biatlon nabízí.

SP V BIATLONU NOVÉ MĚSTO 2016 - AKTUALITY ZDE>>

Vysočina se chystá na biatlonovou horečku
Video se připravuje ...

Biatlonová naděje Davidová: Soupeřkám bych radši ještě říkala o podpisy
Video se připravuje ...

Kometa Puskarčíková: Všichni teď ode mě chtějí medaili
Video se připravuje ...

Bude to masakr, říká Šlesingr o atmosféře v Novém Městě
Video se připravuje ...

Trenér biatlonistů Málek: Umístění do desítky by bylo super
Video se připravuje ...