Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Skandální odhalení: Schumachera tajně vyfotili, za fotku požadují milion eur

Autor: ija

Rodina Michaela Schumachera trne v obavách! Neznámá osoba tajně pořídila snímek legendárního pilota F1, který už téměř tři roky bojuje s následky těžkého zranění hlavy, nabídla ho ke zveřejnění a požaduje za něj astronomickou částku milion eur, tedy 26,5 milionu korun! Případ vyšetřuje státní zastupitelství. 

Snímek byl údajně pořízen na Schumacherově panství ve švýcarském Glandu u Ženevského jezera a má zobrazovat sedminásobného mistra světa na nemocničním lůžku. A k dovršení všeho byl zřejmě vyfocen z bezprostřední blízkosti! Zneužil snad někdo důvěry těžce zkoušené rodiny šampiona?

Podle zprávy státního zastupitelství v Offenburgu jde o snímek, který „vysoce porušuje soukromí“ zraněného závodníka. Zastupitelství potvrdilo i to, že snímek byl nabídnut jistému vydavatelství a že majitel za něj požaduje finanční odměnu výjimečné výše.

Lyžařský koníček se stal Michaelu Schumacherovi v prosinci 2013 osudným.
Lyžařský koníček se stal Michaelu Schumacherovi v prosinci 2013 osudným.

Smutné třetí výročí Schumacherovy nehody se blíží. Legendární pilot upadl při lyžování ve francouzském Méribel 29. prosince 2013 a utrpěl vážné poranění hlavy, po němž byl několik dní v kritickém stavu a celé měsíce v kómatu.

O jeho skutečném stavu se mnoho neví, manželka Corinna i manažerka Sabine Kehmová poskytují jen kusé informace. Zprávy, které občas prosáknou na veřejnost, však nedávají moc prostoru k optimismu.