Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tenisová kráska Dominika Cibulková o Vánocích: Na čem nejvíc ujíždí?

Autor: ija

Slovenská tenistka Dominika Cibulková (27) ještě před pár dny tvrdě makala na Floridě. Teď je ale přípravě na novou sezonu konec, vítězka Turnaje mistrů se vrátila na Slovensko a chce si naplno užít vánoční atmosféru. Hodlá je strávit tak, jak je zvyklá. Slovenským médiím prozradila, co má na svátcích nejraději.  

 „Sejde se celá moje i manželova rodina. Budeme všichni pohromadě,“ svěřila se Cibulková a přiznala, že to není ona, kdo tráví nejvíc času v kuchyni.  „Tam se vždycky nejvíc točí máma a babičkou,“ vysvětlila.

Cibulková je velký gurmán. „Jsem jedlík a o Vánocích to platí dvojnásob.  Cukroví a vůbec sladkosti mi moc neříkají. Zato zelná polévka a bramborový salát! Po tom bych se utloukla, na tom fakt ujíždím,“ smála se.  

Patří k tomu samozřejmě i kapr, ale ještě předtím se u Cibulků podávají oplatky s medem, ořechy a česnekem.  „Každá rodina má své zvyky. K těm našim patří i tradiční rozkrajování jablka, aby nám řeklo, jaký bude další rok,“ dodala.

A to ji samozřejmě zajímá nejvíc. Letošní rok se díky vítězství na prestižním Turnaji mistryň vydařil a určitě by se nezlobila, pokud by ten další byl stejně úspěšný.