Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Nejlepší parodie na Jágra! Takhle český hokejista motivuje talenty

Autor: iSport.cz

Hokejovou rodinu Jaromíra Jágra zná skoro každý sportovní fanoušek. Legendární útočník prostřednictvím sociální sítě posílá vzkazy svým fanouškům. Mimo jiné jim i přiblížil, jak vypadají jeho noční tréninky. Na konci roku 2016 vzniklo i vtipné video, které Jágrovu tvrdou přípravu odlehčuje. Podívejte se na humorný klip, který natočil dlouholetý extraligový hráč a v současnosti útočník druholigového Mostu Tomáš Divíšek.

Divíšek, který prošel sedmi extraligovými kluby, na videu napodobuje českou hokejovou ikonu. Na facebookových stránkách kondicnitrener.com je umístěno video, kde zkušený útočník vystupuje podobně, jako Jágr na videu určeném pro jeho Hokejovou rodinu.

"Ahoj, zdravím svoji hokejovou rodinu. Jestli se mě ptáte, co tady dělám takhle pozdě večer... Jsou věci, které dělat musíš, tak je děláš. A jsou věci, které dělat prostě nemusíš," začíná v přibližně 50 vteřinovém klipu s názvem Hokejová rodina Tomáše Divíška, díl 1.

Divíšek napodobuje Jágrovu mluvu i vystupování, které fanoušci znají z jeho videí. Slavná "68" před časem zveřejnila klipy, jak vypadají jeho tréninkové jednotky na kladenském zimním stadionu.

"Chtěl jsem říct, makejte na sobě a uvidíme se příště. Čau," zakončuje Divíšek své vystoupení. Možná pobaví i samotného Jágra, který je vyhlášeným šprýmařem.

Jágr je mimo jiné proslulý tím, že trénuje pozdě večer, že si sám hodně přidává v individuálních dávkách. Také kvůli tomu je naprosto výjimečným borcem a těsně před 45 narozeninami stále válí v NHL.

Tam mimo jiné dosáhl výjimečné mety, když v historickém pořadí bodování předstihl Marka Messiera a stal se druhým nejproduktivnějším hráčem zámořské soutěže všech dob.

 

Šéftrenér českého hokejového svazu Slavomír Lener komentuje video s tréninkem Jaromíra Jágra
Video se připravuje ...

DRUHÝ DÍL: Slavomír Lener komentuje další část Jágrova tréninku, jeho oblíbené bogny...
Video se připravuje ...

TŘETÍ DÍL: Slavomír Lener komentuje další Jágrovo cvičení, tentokrát jsou to takzvané brzdy
Video se připravuje ...