Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zásnuby kapitána Liberce Pokorného a jeho Nguyen: Milují se od školky!

Autor: nem

Něžný kroužek, který by mohl vyprávět neuvěřitelný příběh. Liberecký zadák Lukáš Pokorný (23) a jeho láska Lan Chi Nguyen se milují už od školky a právě se zasnoubili.

Pište román, písmáci! Točte hit, režiséři! O blonďatém hezounkovi ze severu, který už odehrál poločas za fotbalový nároďák, a o půvabné černovlásce z Vietnamu.

Ve školce si půjčovali hračky. Jako první si navzájem ukázali... No, však víte. Ve škole si posílali taháky. Spolu začali horovat pro texasky, možná si spolu tajně vyzkoušeli šluka z cigára za garáží. Společně byli poprvé v bijáku i na tancovače. Pořád jsou spolu a nedovedou si představit nic jiného. Už devatenáct let! A tak Lukáš přišel s prstýnkem. Stylově. Na laguně v Benátkách a těsně před Vánoci.

„Kdo by to byl řekl, že svojí životní lásku, ženu, s kterou budu chtít strávit zbytek života, potkám už ve čtyřech letech,“ napsal Lukáš Pokorný ke snímkům z dětství a k fotce snubního prstenu. „Mám neskutečné štěstí, vím to a budu o to pečovat do konce našich životů,“ připojil odhodlaně kapitán Slovanu přezdívaný »Luky«. Přejme mu, aby ten unikátní vztah vydržel tak dlouho, jak si vysnil...

Vánoce strávili snoubenci spolu.
Vánoce strávili snoubenci spolu.