Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Šutér s cejchem drogisty Roman Bednář v roli dealera: Zase kokain

Autor: nem

Bombarďák Roman Bednář (33) je veselá kopa. Útočník, který naposledy kopal za Příbram, se vrátil do dob, kdy se proslavil jako »drogista«. Dostal roli ve filmu!

V květnu 2009 ho v Anglii načapali, jak kupuje kokain a marihuanu. Za trest tehdy skončil v klubu West Bromwich Albion i v českém nároďáku.

Možná byste na jeho místě už nikdy veřejně na drogy nesáhli, jenže populární »Bedýnka« s tím nemá problém. V poněkud rozpustilém a syrovém seriálu o poměrech ve fotbale Vyšehrad hraje dealera!

Protagonistovi hlavní role Lavickému (hraje ho Jakub Štáfek z Ulice) přiveze dávku kokainu, aby se dostal z kocoviny a udělal, zdravotní testy. Roman do toho zkrátka šel.

Bednář motá ruličku z bankovky.
Bednář motá ruličku z bankovky.

„To, co se mi tenkrát stalo, je už dávno za mnou, vzal jsem tuhle roli, protože to beru jako recesi,“ usmál se Bednář. „Je to drsný, ale taky dobrý proto, aby lidi věděli, že všechno špatný je k něčemu dobrý,“ připojil trošku filosofie.

Kopané dal vale a budoucnost v ní zatím neřeší. „Mám dva malé kluky a třináctiletou dceru v pubertě, tak až se s tím vypořádám, uvidím co dál,“ pověděl Blesku Roman Bednář.

»Koksová« scéna z Vyšehradu: Za litr, kluci

Agent Lavického (herec Jakub Prachař), když Bednář přinesl drogy: „Romane, já strašně oceňuju tvoji pomoc. Já teda vím, že ty už to dávno neděláš, ale nikdo jinej mě nenapad.“

Bednář při předávání kokainu Lavickému (herec Jakub Štáfek): „Lavi předpokládám, že víš, co s tím?“

Lavický: „To víš, že jo vole,“ a vysype lajnu »koksu« na stůl.

Bednář: „Tak to máte za litr, kluci.“