Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Zamilovaná naděje Slavie! Barák sbalil tuhle sexy blonďatou fotbalistku

Autor: med, pv

Daří se mu na hřišti v dresu Slavie a dokonce i na tom nejdůležitějším poli – v lásce. Fotbalista Antonín Barák (22) je až po uši zamilovaný do půvabné blondýnky Nikoly Mužíkové (23). Se záložníkem sešívaných si dopřávají společné chvilky volna po celém světě. Za romantikou byli v Říme a Vánoce spolu trávili v Dominikánské republice.

Je sexy, chytrá a navíc perfektně rozumí fotbalu. Pro muže zkrátka dokonalá kombinace. Nikola Mužíková je bývalou modelkou, která od dětství hrála fotbal a nastupovala například za Viktorii Plzeň nebo Spartu. Nyní její srdce patří hráči úplně jiného týmu. Slávista Antonín Barák má jednu z nejkrásnějších fanynek na stadionu.

GALERIE | Barák vzal svoji krásku do Říma a k moři

Přítelkyně Antonína Baráka, která ještě nedávno stejně jako on kopala do míče
Přítelkyně Antonína Baráka, která ještě nedávno stejně jako on kopala do míče

Navíc nejen on reprezentuje český fotbal. Jeho partnerka je členkou Komise fotbalu žen UEFA. „Byl to sen. Už do té doby, co jsem začala pracovat na FAČR, jsem si vysnila tuto práci. Chtěla jsem se dostat na UEFA či FIFA. V tuto chvíli je pro mě UEFA top. Jsem strašně ráda, že tam mohu být. Těším se, až budu moci podporovat ženský fotbal v České republice z pozice členky komise UEFA. Dostala jsem se tam díky mé práci tady na FAČR, kdy se snažím ženský fotbal hodně podporovat,“ tvrdila Mužíková v rozhovoru pro webové stránky české ligy.

To bylo ještě v dobách, než začala chodit se svým Tondou z Edenu. Proto by možná už nyní z rozhovoru vypustila ódy na Spartu, za kterou nastupovala. „Vždycky jsem Spartu obdivovala a měla jsem jí ráda. Obléknout sparťanský dres bylo opravdu skvělé,“ tvrdila půvabná Nikola. Tyhle věty jí ale její sešívaná láska určitě odpustí.