Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Au! Sexy kráska Koukalová ukázala fanouškům svůj "paviání zadek"

Autor: iSport.cz

Každý den není posvícení. Česká biatlonistka si z exhibičního závodu v německém Gelsenkirchenu neodnesla příjemnou vzpomínku. Vítězka závodu s hromadným startem v Novém Městě na Moravě totiž během exhibice tvrdě upadla na zadek, a ten jí později pořádně zčervenal, což ukázala fanouškům na svém Facebooku.

Česká biatlonová jednička se na stadionu fotbalového Schalke představila s  Michalem Šlesingrem a po loňském stříbru skončila česká dvojice sedmá. „Moc mě mrzí, že jsem to Bouškovi zkazila,“ proklínala se na svém oficiálním účtu Koukalová , která na svou zeď umístila fotku, kde si svůj odřený zadek chladí ledem.

Gabriela Koukalová upadla a musela si chladit naražený zadek
Gabriela Koukalová upadla a musela si chladit naražený zadek

„Dnešní provar a pád na střelnici beru jako trest za to, že jsem se vám dlouho neozvala,“ litovala česká závodnice a zadoufala, že se nebude jednat o nic vážného. „Jenom doufám, že z toho pádu nebude nic horšího, než paviání zadek, protože to, co je schované pod ledem, vypadá daleko hůř,“ přiznala.

Česká dvojice přitom neodstartovala vůbec špatně a už od úvodních metrů vedla. První střelbu vleže navíc zvládla na výbornou a nadále se držela na špici, ale poté přišla na řadu špatná střelba vestoje. Koukalová na ní udělala tři chyby a Češi se propadli až na devátou pozici.

Dalších šest chyb odsoudilo český tým k sedmé pozici, naopak z vítězství se radovala domácí dvojice Simon Schempp – Vanessa Hinzová. Vánoční biatlonová exhibice má v Německu velké renomé a v Gelsenkirchenu se jezdí už od roku 2002. 

Akty, brácha farář, šminky i SuperStar. Co (možná) nevíte o hvězdě Koukalové - čtěte ZDE »

Co (možná) nevíte o hvězdné biatlonistce Gabriele Koukalové Co (možná) nevíte o hvězdné biatlonistce Gabriele KoukalovéFoto Koláž VIPsport.cz

Unikátní atmosféra! Tisíce diváků v Novém Městě hnaly Koukalovou ke zlatu
Video se připravuje ...