Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jágrova Veronika zuří kvůli fanouškům Floridy: Proč víc nefandíte? To je ostuda!

Autor: pv

Byla rudá vzteky! Partnerka hokejisty Jaromíra Jágra (44) modelka Veronika Kopřivová (25) nemůže skousnout slabou podporu fanoušků Floridy Panthers během domácích zápasů. Do diváků na tribuně se obouvala na své sociální síti.

Tři dny před koncem roku podlehla doma Florida s  Jágrem na ledě Montrealu 2:3 v prodloužení. O vítězství přišli Panthers v 58. minutě, kdy z rychlého protiútoku vyrovnal na 2:2 Brendan Gallagher.

Hned po 39 sekundách nastaveného času pak zařídil výhru Canadiens po samostatném úniku Phillip Danault. Během utkání Kopřivová na tribuně běsnila, že si připadá jako v Kanadě podle toho, kdo byl z fanoušků víc slyšet.

Den před tím zažila úplně to samé během utkání s Torontem, kdy to po gólech týmu hostí vypadalo jako na karnevalu. „To je ostuda! Mám pocit, že jsem v Torontu a ne na Floridě,“ čertila se Kopřivová, kterou netěší ani bodové strádání milovaného přítele.

Jágr před Vánocemi bodoval ve třech utkáních v řadě, ale nyní vyšel podruhé za sebou naprázdno a jeho tým prohrál desáté z posledních třinácti utkání.

Přítelkyně Jaromíra Jágra prožívá zápasy Floridy velice intenzivně. Veronika Kopřivová dokonce ukázala, že si umí i zanadávat.
Přítelkyně Jaromíra Jágra prožívá zápasy Floridy velice intenzivně. Veronika Kopřivová dokonce ukázala, že si umí i zanadávat.