Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Serena a její chlapci. S kým už chodila čerstvě zasnoubená tenistka?

Autor: pv

Zkrotil divokou šelmu. Milionář a internetový podnikatel Alexis Ohanian (33) požádal o ruku tenistku Serenu Williamsovou (35), která svými křivkami nedává horňákům ani dolňákům spát. Bývalá světová jednička si pozornosti mužů užívala do sytosti a rozhodla se usadit se po boku jediného vyvoleného. Kdo už všechno se v jejím srdci a ložnici vystřídal?

Skladba partnerů Sereny Williamsové je opravdu pestrá. Americká hráčka na rozdíl od některých kolegyň neloví pouze v tenisovém světě. Sice dlouho chodila se svým francouzským trenérem Patrickem Mouratoglouem, ale zalíbení našla i ve světě showbyznysu.

Její pozornost si získal bohatý kanadský rapper Drake. Fotografové je například přistihli, jak se vášnivě líbají v jedné restauraci před ostatními hosty. Před rokem se dokonce spekulovalo, že je s umělcem těhotná a skončí s tenisem. Nakonec se tahle zpráva nepotvrdila a záhy skončil i jejich vztah.

Paradoxně ještě před Drakem chodila Serena s jiným rapperem Lonniem Rashidem Lynnem, jenž si nechá říkat Common. Zajímavé je, že se oba hudebníci nesnáší. Po krachu partnerství s Lynnem v roce 2012 se Williamsová naštvala na všechny chlapy a slíbila, že se bude věnovat jen tenisu, protože už nechce zažít další zlomení srdce. Tak snad ji nyní její podnikatel Alexis nezklame tak, jako ti před ním.

Slavná tenistka Serena Williamsová se zasnoubila s podnikatelem Alexisem Ohanianem
Slavná tenistka Serena Williamsová se zasnoubila s podnikatelem Alexisem Ohanianem