Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Slovenské do p**e i ukázaný penis. Největší sportovní trapasy roku!

Autor: pv
  • Největší sportovní trapasy roku 2016

    Byl to bláznivý rok a ve světě sportu to platilo taktéž. Bláznivé úlety se nevyhnuly ani olympijským hrám v Brazílii či hvězdám palubovky či trávníků. Některým pánům připravilo horké chvilky jejich mužství. U dvou žen zase došlo na červenání se při jejich peprném slovníku. Který moment byl podle vás největší trapas?

  • Penis ho připravil o olympijskou medaili

    Penis Ogity zavinil pád laťky.Foto Twitter

    O Japoncích se tvrdí, že zrovna nemají nějak velké »nádobíčko«. Ale osmadvacetiletý skokan o tyči Hiroki Ogita je asi výjimkou. Svým penisem totiž shodil laťku tyčící se téměř šest metrů nad zemí. Připravil se tak o možnost bojovat v Brazílii o olympijskou medaili.

  • Sprosté slovenské florbalistky

    Slovenské florbalistky Tímea Patakyová a Sarah Charlotte Žideková zaujaly rozhovorem po porážce se ŠvýcarskemFoto Repro YouTube

    Dvě slovenské florbalové reprezentantky do 19 let se na MS v Kanadě pořádně ztrapnily. Během rozhovoru jedna odpovídala na otázky v angličtině ve své mateřštině a týmová kolegyně překládala odpovědi. Když mezi sebou komunikovaly, tak jim několikrát uklouzly vulgární výrazy a celé to zakončily větou „Kur*a to jsme doje**li!“

  • Hvězda NBA se chlubila mužstvím na internetu

    Basketbalista Draymond Green nechtěně světu ukázal svůj penisFoto SnapChat

    Šestadvacetiletý americký basketbalista Draymond Green světu předvedl, že má nešikovné prsty. Na sociální síti Snapchat omylem vystavil snímek svého penisu. Přestože fotku rychle stáhl, někteří fanoušci si stačili jeho chloubu stáhnout do telefonů a zveřejnit. Hráč z NBA se pak veřejně omlouval, že se přemáčkl a chtěl svou chloubu poslat pouze jedné osobě.

  • Striptýz na protest proti rozhodčím

    Trenéři mongolského zápasníka se začali na protest proti verdiktu sudích svlékatFoto ČTK

    Trenéři mongolského volnostylaře Mandachnarana Gancoriga předvedli po jeho kontroverzní porážce v zápase o olympijský bronz protestní striptýz. Koučové zápasníka ve váze 65 kg se na žíněnce v Riu nejprve svlékli do půl těla a vyzuli a poté jeden z nich sundal i tepláky a skončil jen ve spodním prádle. Za nevhodné chování vyfasovali tříletý zákaz startů v mezinárodních soutěžích. Rozhodla o tom světová zápasnická federace, která zároveň udělila mongolskému svazu pokutu 50 000 švýcarských franků (1,25 milionu korun).

  • Křivé hřiště v Argentině

    Argentinský fotbalový tým hrál přes 30 let na křivém hřištiFoto Twitter

    Skoro 30 let hostili fotbalisté argentinského klubu Liniers soupeře na křivém hřišti, jehož jedna polovina vypadá jako lichoběžník. Když se nyní podoba hrací plochy objevila na satelitním snímku map Google, národní fotbalová federace nařídila účastníkovi páté nejvyšší soutěže, aby rozměry srovnal. Podle útočníka Liniers Maxiho Castana křivé branky nikomu nevadily. „Nikdo kvůli tomu nevyšiloval. Soupeři si z toho vždycky dělali legraci. Všichni věděli, že to hřiště je trochu zvláštní,“ smál se Castano.

  • Zmrazil sperma svého psa

    Lewis Hamilton miluje své psí mazlíčky a na sociálních sítích se jimi často chlubí.Foto Instagram

    Výstřední pilot formule 1 Lewis Hamilton se fanouškům na Instagramu svěřil, že svého buldoka Roscoea musel nechat vykastrovat. A co víc, že si nechal zmrazit jeho sperma. Chce od něj totiž štěňata. „Je to nejkrásnější buldok na světě. Rozhodl jsem se nechat zmrazit jeho sperma. Až přijde čas, budu mít od něj štěňata. On má skvělý rodokmen, otec i matka byli šampioni. Takže je skvělé, že jeho geny se budou šířit dál,“ šokoval Hamilton.

  • Nejhorší tenista světa je z Česka

    Na kurtech se občas dějí zvláštní věciFoto Facebook.com

    Soupeř českého tenisového veterána Tomáše Fabiána se na turnaji v Bagneres-de-Bigorre pořádně ani nezapotil a po 24 minutách na kurtu pětapadesátiletého soupeře vyprovodil výsledkem dvakrát 6:0. Čech navíc proti svému francouzskému protivníkovi Benjaminovi Tullouemovi neuhrál ani jediný fiftýn!

  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###