Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Fotbalista Skalák se chlubí novou láskou: Šárku vyměnil za rajcovní Sárku!

Autor: top

Šárku vyměnil za Sáru. Fotbalový reprezentant Jiří Skalák (24) se pochlubil novou přítelkyní. V Brightonu, kde kope druhou anglickou ligu, už spolu oslavili Vánoce i Silvestra.

Na rukou ji nosí, dělá na ni zamilované cukrbliky a hlavně – skamarádil ji se svou věrnou čtyřnohou parťačkou čivavou Quincy. Neklamné znamení, že je v tom Jirek, jak mu kamarádi přezdívají, až po uši!

„Šťastný nový rok s mojí láskou,“ napsal Skalák na sociální síti. Našel tak nový smysl života poté, co se v létě rozešel s prsatou blondýnkou Šárkou Slachovou, maminkou dvou dětí a instruktorkou aerobiku a fitness.

Sára nosí vlasy tmavé a vlastní ratolesti nemá, pouze se pyšní statusem hrdá teta. A i když vám její obličej nejspíš nic neřekne, podle všeho se živí v modelingu. Postavu i tvářičku na to má a dokazuje to i pár pracovních (rajcovních) fotek na jejím Instagramu.

Posledních pár týdnů je ale hlavně »paní Skalákovou«. V Brightonu, kam Jiří před rokem přestoupil za 55 milionů korun z Mladé Boleslavi, už se nejen zabydlela, ale také spřátelila s partnerkami jeho spoluhráčů. Na jaře by společně mohli oslavit postup do Premier League, »Rackové« totiž spolu s Newcastlem poměrně jasně dominují tabulce...

Skalák má k dispozici tohle sexy tělíčko.
Skalák má k dispozici tohle sexy tělíčko.