Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kaká chtěl být knězem, sex měl až po svatbě. Teď sbalil rajcovní modelku

Autor: ija

Seznamte se, tohle je Caroline Diasová. Někdejší držitel Zlatého míče Kaká (34) konečně potvrdil, že chodí s rajcovní blonďatou modelkou. Hvězdný fotbalista přiznal nový vztah pomocí série instagramových postů, které zveřejnil kolem Vánoc a Nového roku. Jeho pověst asketického zbožného muže, který se chtěl stát knězem, až skončí s fotbalem, je zřejmě definitivně pryč.  

Jmenuje se Ricardo Izecson dos Santos Leite, ale nikdo mu neřekne jinak než Kaká. V roce 2007 byl fotbalovou megastar a získal Zlatý míč pro nejlepšího fotbalistu světa. Jako třiadvacetiletý se oženil s láskou z dětství Caroline Celicovou a přiznal, že až do svatební noci byl panic.

„Caroline je moje životní láska. Jsme věřící, nikam nespěcháme,“ prohlásil. Často mluvil o tom, že jako mladík se chtěl stát evangelickým knězem a tu myšlenku úplně neopustil, jen odsunul na dobu, až skončí s fotbalem.

Brazilský fotbalista Kaká se na Instagramu pochlubil novou přítelkyní, modelkou Caroline Diasovou.
Brazilský fotbalista Kaká se na Instagramu pochlubil novou přítelkyní, modelkou Caroline Diasovou.

Byl známý humanitární prací a magazín Time ho za to jmenoval mezi stovku nejvlivnějších lidí světa. A byl taky prvním sportovcem, který přesáhl hranici 10 milionů followerů na Twitteru.

Po osmi letech bylo ale manželství v troskách a příčinou prý byla jistá Jackelyne Oliveira, brazilská Miss Universe 2013. To bylo v Brazílii pozdvižení! Zbožný Kaká podvádí manželku! V roce 2015 došlo na rozvod a teď je tedy na světě nová láska. A zase modelka. Kaká už zřejmě definitivně změnil názor.