Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Chce ho Barca i Real, ale...: Střelec Dele Alli žije ve stínu sexy krásky!

Autor: ps

Hvězda anglického Tottenhamu Dele Alli (20) je momentálně asi nejžhavějším fotbalovým zbožím. Jeho cena šplhá do nebes, krouží kolem něho nejbohatší kluby světa, ale kdo by řekl, že žije ve stínu?! Doma totiž vládne jeho sexy přítelkyně.

Jmenuje se Ruby Mae, je jí jednadvacet let, má velké hnědé oči a dokonalou postavu, kterou ve spodním prádle prodává nejdražším oděvním značkám planety. Jen málokterá žena se jí po jejím boku krásou vyrovná.

Je jasné, že Dele Alli doma nemá šanci a tahle sexy dračice mu pořádně zatápí. Nejspíš to bude v oblastech, které mu jsou příjemné, protože co tenhle Angličan předvádí na trávníku, to mezi nastupující generací nenajdete! „Mluvíme-li o hráčích kolem dvaceti let, není pochyb o tom, že v Evropě momentálně nikdo lepší není,“ je si vědom svého klenotu kouč Spurs Mauricio Pochettino.

Sestřih utkání Tottenham vs. Chelsea

SESTŘIH Premier League: Tottenham - Chelsea 2:0. Lídr ligy po 13 výhrách v řadě skončil bez bodu
Video se připravuje ...

Důkazem je celkové skóre Alliho v letošní sezoně. V devatenácti zápasech Premier League stihl dát talentovaný Angličan 10 branek (sedm z nich za posledních 4 zápasů!) a táhne Tottenham v boji o titul.

„Jde to kvalitního záložníka, jenž je a v příštích 12 letech bude nejlepším na ostrovech. Možná ne jen tady, ale na celé planetě. Zájemci o jeho služby musí mít peníze, bude stát víc než 50 milionů liber (asi 1,6 miliardy korun),“ varuje své soupeře trenér londýnského klubu.

Sluníčko Ruby prostě potřebuje.
Sluníčko Ruby prostě potřebuje.