Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

To jsou vnady! Z desetibojaře, který vyhrál olympiádu, je modelka

Autor: pv

V novém těle se cítí úžasně a hlavně sexy. Bývalý olympijský vítěz v desetiboji Bruce Jenner (67) se posledních několik let proměňoval pomocí lékařů v ženu. Z otce a hlavy rodiny se stala Caitlyn Jennerová. Svým ženstvím se nyní rád chlubí a znovu se nechal nafotit ve vyzývavých šatech. Tentokrát v rámci reklamní kampaně pro kosmetickou značku.

Byl to šok, když se před dvěma lety objevil přeoperovaný Bruce Jenner na titulní straně prestižního amerického magazínu Vanity Fair jako žena ve večerních šatech. „Bruce musel vždycky lhát. Caitlyn nemá žádná tajemství. Jakmile se obálka časopisu dostala na veřejnost, byl jsem volný,“ řekl Jenner.

Vyprsený Bruce Jenner je nyní Caitlyn
Vyprsený Bruce Jenner je nyní Caitlyn

Jako Caitlyn se neschovával a naopak začal vystupovat na veřejnosti a mluvit o tom, že není gay, ale žena. Nebojí se ukazovat ani své křivky, a tak nedávno vyslyšel lákavou nabídku, aby se stal tváři kosmetické značky.

Pro kampaň nafotil několik odvážných snímků, na kterých doslova září a hlavně se pořádně prsí! „Na rok 2017 jsou připraveny všechny rasy, pohlaví i věkové kategorie,“ tvrdí výrobce kosmetiky, jež chce oslovit opravdu širokou škálu zákazníků.