Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Lavický? Seriál mě baví, chce to nadhled, děcka, vzkázal Limberský

Autor: med

Stačil jeden příspěvek na Instagramu a fotbaloví fanoušci zasypali Davida Limberského hromadou vzkazů. Reakce plzeňského obránce na oblíbený seriál Vyšehrad s hlavním hrdinou Juliusem Lavickým, vyvolala vášnivé diskuze. Ustál Limberský skutečnost, že se jeho opileckou aférou inspirovali seriáloví tvůrci? Bývalý reprezentační bek však fanouškům vzkázal, že se ho seriál nijak nedotkl. „Mě seriál baví! Pokud nemáte nadhled, je to vaše minus, děcka.“

„Pozdrav Jakubu Štáfkovi ... Lepší je být dobrý fotbalista než průměrný herec. On mě prý zná, já si ho všiml až teď,“ vzkázal Limberský ve svém příspěvku na Instagramu hlavnímu představiteli ze seriálu Vyšehrad, který v posledním díle inspiroval odkazoval na Limberského aféru z podzimu 2015, kdy opilý havaroval, utíkal policii a v dalším utkání pak slavil gól točením volantem. (VÍCE čtěte ZDE >>>).

Příbram – Plzeň: Gól Limberského na 0:1. Slavil kontroverzně jako řidič!
Video se připravuje ...

Příspěvěk plzeňské opory však vyvolal vášnivou diskuzi mezi fanoušky. Pod Limberského fotografií, na které pózuje stejně jako seriálový hrdina Julius Lavický, mu přistály téměř tři stovky komentářů a jinak tomu není ani v diskuzích na Facebooku.

„Asi je to myšleno tak, že Jakub Štáfek (představitel Lavického, pozn. red.) je dobrý fotbalista, ale jen průměrný herec, zatímco Limberský je nadprůměrný herec a průměrný fotbalista,“ napsal v diskuzi Tomáš Luňák. „Myslím si, že Limberský něco dokázal. Jeho hra mě mnohdy těšila. Bohužel, to vše je k ničemu, když se chová jako idiot a spíš ukazuje, že má v hlavě vymeteno,“ vyjádřil se další z fanoušků David Veselý.

33letý obránce, který v reprezentaci odehrál 40 zápasů a zúčastnil se dvou evropských šampionátů, však namítá, že svá slova myslel jinak. „Je smutné, že to někteří z vás berou moc vážně. Mě seriál baví, a pokud nemáte nadhled, je to vaše minus,“ odepsal fanouškům na sociální síti.

 

David Limberský na svém Instagramu reagoval na populární seriál Vyšehrad a hlavní postavu Julia Lavického
David Limberský na svém Instagramu reagoval na populární seriál Vyšehrad a hlavní postavu Julia Lavického