Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Biatlonová superhvězda Koukalová: Známe tajemství její krásy!

Autor: vba

Zdrchaná dorazí do cíle (často na prvním místě), přesto jí to sekne, jako kdyby se právě chystala do společnosti. Jak to biatlonistka Gabriela Koukalová (27) dělá?

Kromě přirozené krásy, kterou jí spousta soupeřek musí závidět, je za tím i »armáda« šminek. Gábina si totiž v kosmetice hoví. „Když jdu kamkoliv nenalíčená, tak se necítím dobře. Někdo mě za to odsuzuje, ale mně to nevadí. Záleží mi na tom, jak vypadám,“ má jasno vedoucí žena Světového poháru.

Líčení před závodem navíc považuje za rituál, který ji uklidňuje. „Trvá to tak 15 až 20 minut. Dostanu se díky tomu do pohody. Před závodem totiž bývám nervózní, ale jakmile vystartuji, tak ze mě všechno spadne. A pomáhá mi v tom i to, že mám na sobě náušnice a make-up,“ culí se Koukalová .

Gabriela Koukalová je plná sexappealu.
Gabriela Koukalová je plná sexappealu.

Pro Gábinu je však krášlení rutinou, kterou má zažitou odmala. „Rodiče mě vedli k tomu, že pro ženskou je důležité vypadat hezky, i když jde s odpadkovým košem,“ směje se. Mezi biatlonistkami však v tomhle ohledu byla dlouho výjimkou.

Poslední dobou se ale časy prý mění k lepšímu. „Začala jsem soupeřky nenápadně sledovat. A těch, které se líčí, je čím dál víc. Jako by holky o sebe začínaly dbát,“ pokyvuje jejich lídryně.

Akty, brácha farář, šminky i SuperStar. Co (možná) nevíte o hvězdě Koukalové - čtěte ZDE »

Co (možná) nevíte o hvězdné biatlonistce Gabriele Koukalové Co (možná) nevíte o hvězdné biatlonistce Gabriele KoukalovéFoto Koláž VIPsport.cz

Podívejte se, bez čeho se Gábina neobejde!

Krášlicí pětka očima Gabriely Koukalová. Pro zvětšení klikněte na obrázek!Foto Aha!

Soukalová: Kdybych netahala tolik šminek, měla bych to jednodušší
Video se připravuje ...

Soukalová o nahých fotkách: Překvapily mě samé pozitivní ohlasy
Video se připravuje ...