Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

„Lavi“ Štáfek vzkázal Limberskému: Běhací pás? Takhle se maká!

Autor: med

Tihle dva se potkat na hřišti, tak to musí pořádně jiskřit. Mediální přestřelka mezi plzeňským obráncem Davidem Limberským a představitelem postavy Julise Lavického ze seriálu Vyšehrad Jakubem Štáfkem znovu pokračuje. Mladý herec na svém Facebooku ligovému fotbalisty vzkázal, že běžecký pás je pro holky a přidal video, na kterém ukázal, jak sám dře v posilovně.

Poté co Limberský zveřejnil fotku se vzkazem, ve kterém psal, že je lepší být dobrý fotbalista, než průměrný herec, reagoval profil Juliuse Lavického s tím, že se má plzeňský fotbalista vrátit zpátky za volant.

Ve středu však přišel další vzkaz a to přímo od herce Jakuba Štáfka , který se podílí na výrobě celého seriálu a hraje v něm hlavní roli.

„Jsem rád, že mě David Limberský, ačkoliv mě 2 dny zpátky vůbec neznal, automaticky zařadil mezi průměrné herce. Vážím si toho, vzhledem k jeho hereckým schopnostem je to pro mě čest!“ napsal Štáfek na Facebooku.

Lavi Štáfek vzkazuje Limberskému: Chybí ti charakter
Video se připravuje ...

„Jen mám, Davide, trochu problém s tím, že se považuješ za dobrého fotbalistu - věřím, že mi dá spoustu lidí za pravdu, jelikož jsem přesvědčený, že ty atributy bohužel nemáš, charakterem počínaje,“ dodal.

Na závěr si ještě rýpl do Limberského s tím, že běhací pás je pro holky a přidal ke statustu video, na kterém sám maká v posilovně. Míček je tak teď znovu na Limberského straně – co myslíte, zareaguje?

David Limberský na svém Instagramu reagoval na populární seriál Vyšehrad a hlavní postavu Julia Lavického
David Limberský na svém Instagramu reagoval na populární seriál Vyšehrad a hlavní postavu Julia Lavického