Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Český tenis má novou princeznu! Siniaková v červeném zářila i na party

Autor: bko

Před týdnem získala svůj první velký titul, teď už se Kateřina Siniaková (20) v Melbourne chystá na první grandslam sezony, na Australian Open chce přejít aspoň tři kola. Z tvrdé přípravy si ale aspoň na chvíli odskočila na úvodní hráčskou party, kde jí to v červených šatech moc slušelo!

Česká tenisová naděje má na Australian Open dobré vzpomínky, ještě jako juniorka tu před čtyřmi lety hrála finále. Teď je čerstvě nabitá první titulem z okruhu WTA a věří, že může udělat úspěch i mezi ženami.

„Super by bylo vylepšit moje maximum na grandslamu, takže přejít tři kola by bylo skvělé. V deblu můžeme jít určitě ještě dále. Budeme tam bojovat, co to půjde,“ slibovala dívka, která bude ve čtyřhře hrát s  Lucií Hradeckou , v rozhovoru pro Tenisový svět.

Kateřina Siniaková se svým týmem na hráčské party Australian Open
Kateřina Siniaková se svým týmem na hráčské party Australian Open

Na večírku se se svým týmem ale Siniaková moc nezdržela, kouč Daniel Filjo v deset hodin zavelel k odchodu. Ráno totiž opět čekal trénink. Ale i přes náročný program si v Melbourne našla chvíli pro sebe.

„Hlavně večer, když mám tréninky za sebou, tak se to dá. Mám ráda detektivky, ale nepohrdnu ani nějakým sci-fi. Jinak zkoukneme klidně i nějaký film,“ vykládala Siniaková. Ale když už se začala hrát kvalifikace, tréninky se přesunuly právě do večerních hodin. „To už jenom přijdu na pokoj a lehnu. Jinak se čas dá najít i mezi tréninky. Úplně vypnout, v lounge se natáhnout, taky to jde,“ usmívá se sympatická tenistka.